Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs szép arcom, így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szép arcom, így a legjobb barátnőim elnyomnak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Most vagyok végzős egyetemista.

Az egyetemen nagyon jó barátságban lettem egy lánnyal. Konkrétan legjobb barátnők lettünk.

Neki nagyon babaarca van, smink nélkül is szép. Én nekem viszont nincs szép arcom. Hiába van jó alakom, az arc nagyon sokat számít. Amikor bulizni megyünk, mindig hozzá mennek oda, őt nézik meg. Órán is őt nézik a fiúk, amit ő is tud. Őt jelölik be facebookon, engem nem. :)

Próbálok kedves lenni, felszólalni órán (nem tudálékoskodni), meg részt venni a beszélgetésekben, de mivel a barátnőm alapból normális, ezért vele akarnak beszélgetni, velem nem. Tőlem max elkérik a házit. :)

És ez kezd egyre aggasztóbb lenni. Ha megyünk az utcán, őt nézik meg. Engem alapból buszon sem, utcán sem nagyon néznek meg, nagyritkán csak, pedig sminkelek is, csinosan öltözködöm, magassarkút hordok, stb.

Egyszerűen nincs szép arcom.

Most az tette be a lécet, hogy megtetszett nagyon egy srác az egyetemen, de nincs vele közös órám, csak a barátnőmnek, és ráhajtott a barátnőmre, pedig nekem ez a srác egy éve bejön. :)

Nagyon kivagyok. Mit tehetnék?

Nem akarok képet küldeni, inkább tanácsot kérnék. Szoktam rendezvényekre egyedül is eljárni, edzeni is, hozzám mégsem jönnek oda fiúk. Hol kéne próbálkozzak? Társkeresőn?

2019. okt. 9. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Menj fel Tinderre, biztos lesz egy ügyeletes szépfiú, aki feldobja az estédet.
2019. okt. 9. 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Akár társkeresőn. Szerintem ezzel mind ne foglalkozz aki igazán megakar majd ismerni az nem csak az arcod fogja nezni hanem mögé is néz majd! Biztos csinos lehetsz ha a leírtakat nézzük de nem minden a külső!
2019. okt. 9. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
En nagyon sajnállak és együttérzek veled. En ebben éltem kb 20 évet a regi "barátnőim" között. Azóta ezek a kapcsolatok befejezodtek, de továbbra is kísért a kisebbségi komplexus. Az új barátok között is ugyanaz a helyiértékem, sajnos ez van. Nem tudom, hogy hol kellene próbálkozni, de biztos nem olyan helyen, ahol a barátnőd is megfordul, mert akkor mindig benned lesz a kétely.
2019. okt. 9. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Egy kapcsolat nem csak és kizárólag a kinézeten alapszik. Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van, akik kövérek és/vagy csúnyák, mégis vannak nekik kapcsolataik.

Szerintem csak látszik rajtad, hogy nincs önbizalmad és nem feltétlenül kell neked várni a srácra, hogy észrevegyen és beszéljen veled. Ha valamit szeretnél egy sráctól, te is nyugodtan ellezdhetsz vele beszélgetni :)

2019. okt. 9. 19:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az aranyos válaszokat, mind kedvesek vagytok. :)

Nos, próbálok olyan helyen is megfordulni, ahol ő nincs ott, de nem vesznek észre.

Próbálom a személyiségemmel is kompenzálni, de eddig nem sok sikerrel. Érdeklődöm, kérdezősködöm, mosolygok, viccelődöm, stb., de mind semmi.

És elég sok fiúhoz közeledtem már, de elutasítottak. :)

Volt, aki szerint nem volt szexuális kisugárzásom:D Volt, aki szerint túl kedves voltam. :)

2019. okt. 9. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Ne haragudj, nem hiszem, hogy annyira gáz lennél. Több lányt is ismerek, akiknek nincs szép arcuk, mégis van barátjuk. Itt nem az arc a probléma.

Nagyon kíváncsi vagyok, mégis milyen az arcod, mert így nem lehet biztosat mondani. Ha nagyon nem akarsz képet küldeni, linkelhetnél olyan ismert embert, akire hasonlítasz.

28/n

2019. okt. 9. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem hiszem hogy csúnya lennél.

Másrészt még ha nincs is szép arcod (szerinted) de jó az alakod az nagyon sokat nyom a latban.

Rengeteg lány/nő ban akinek bűnronda a feje de jó az alakja és mégis van pasija.

2019. okt. 9. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A jó alakra is legalább annyira buknak a pasik, mint a babaarcra. Szerintem nem emiatt népszerűbb a barátnőd. Inkább arról lehet szó, hogy ő nyitottabb, mosolygósabb az emberekkel, te meg lehet csak arra nézel szépen aki tetszik, de amúgy mindenki jégkirálynőnek tart. Persze ez csak egy lehetőség a sokból, látatlanban nem lehet ezt megítélni.

Mindenesetre most végzel, nemsokára más környezetbe kerülsz, idősebb férfiak is lesznek körülötted, stb. Szerintem a problémád is megoldódik magától.

2019. okt. 9. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek egyszerűen jobb a kisugárzása, több az onbizalma.
2019. okt. 10. 06:49
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Ne is figyelj az ilyen idiótákra, akik látatlanban megmondják hogy biztos mással van a baj.

Én is éltem át ezt sokszor férfiként, hogy a jóképű haverjaimra rámásztak a nők rendszeresen én meg le sem voltam szarva, akárkinél kezdeményeztem elküldtek.

Csak az a megoldás, hogy nem jársz tőled (egyértelműen) szebb barátnővel szórakozni/társaságba mert soha semmi esélyed nem lesz.

2019. okt. 10. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!