Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen levelet szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen levelet szeretnek kapni lányok egy közösségi oldalon? (nem társkereső) 15/f

Figyelt kérdés
Megtetszett egy 14 éves lány egy oldalon és el szeretném kérni az msn címét levélben, úgy hogy ne legyen nagyon nyomulós. Miket írjak bele? tudtok tippeket adni?
2008. nov. 16. 16:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de ha msn-en elmondod hogy te csak csajoztál és nem is igaz, akkor lehet hogy le is tilt egyből.
2008. nov. 16. 22:47
 12/16 A kérdező kommentje:
bár mondjuk szerintem leesett neki.
2008. nov. 16. 22:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, írta hogy elég bénán adtam be, és tudja. Azért tudhatnád hogy a csajok sem palimadarak!! :P

Csak jól esik nekik a tréfa.

De te komolyan elégnek érzed magad egy kapcsolathoz mikor még azt sem tudod hogy fogalmazd meg azt a levelet amiben elkéred az msn-jét??? Már ne haragúdj, de akkor veled valami nagy gáz van. A csajoknak önbizalom és kedvesség, úriemberség kell, ezért élnek-halnak.

2008. nov. 16. 22:56
 14/16 A kérdező kommentje:
csak halottam olyanokat is hogy magamról kéne írni, azt meg nem tudok. ezek a fogalmazások nem mennek. az 1 sorosra azt mondják gáz.
2008. nov. 16. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
én kapásból azt a problémát véltem, felfedezni, hogy itt az emberek csak segíteni akarnak neked, te meg rögtön leszólod őket...
2008. nov. 17. 22:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Többesszámban írtad hogy leszólom őket, kit szóltam le azon az egy emberen kívül aki ezeket írta:"Amúgy írd meg ha ilyen nyámnyila vagy, ne is írj neki semmit!" , "Kis hülye azt hiszed fog veled járni egy csaj ilyen helyzetben...?"? ezt a 2 üzenetet 1 ember írta, csak a 2. hozzászólásában nem válallta fel magát és egy másik ember személyében kiállt saját maga mellet.

Ha valaki ilyen kétszinű és ilyeneket ír, akkor nem bennem van a hiba, hanem védekezek.

2008. nov. 17. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!