Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy Társkereső weboldalt...

Cs kedvelok kérdése:

Egy Társkereső weboldalt szeretnék csinálni és nem tudom hogy milyen rendszert tegyek fel?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
ur isten gondolom mlaposat szeretnél vagy vmi hasonlot xd nemugyvan az fiam h csak ugy ripsz ropsz egy weboldal ...kellismerni html-t minden szar szervert venni stb gyíkon kérdezel ilyeneket sztem neked lovésed sincs az ilyen dolgokrol...menyé inkább legozni
2011. szept. 18. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:

már rendeltem domaint+tárhelyet

és osdate-n gondolkoztam de nem vagyok biztos benne hogy az jó lenne

2011. szept. 18. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor elnézést de nemértem miért gyíkon kérdezel ilyen dolgokat tuti van vmi forum ilyen arcoknak... itt szerintem kevés ember van olyan szinten hogy megfelelo tanácsot tudjon adni ilyen témában
2011. szept. 18. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem csináltatsz, vagy írsz egy saját egyedit akkor nem lesz több mint egy tucatoldal, azaz egy olyan oldal ami pont ugyanazt tudja mint az összes többi hasonló témájú oldal viszont mivel N darab ilyen létezik már ezért ez csak az N+1. lesz ahova nem regel majd senki.

Ezzel szemben ha csináltatsz, vagy írsz egy egyedit akkor abba olyan egyedi funkciókat tudsz rakni, kitalálni amik "eladják" az oldalt a felhasználóknak. Jelenleg már annyi oldal van a világon, hogy hacsak nem nyújtasz valami tényleg egyedit akkor nem fog senkinek sem kelleni az oldal.

Szerintem ezt fontold meg mielőtt elindítod.

2011. szept. 19. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Írd meg magad.
2011. szept. 19. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!