Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen levelet szeretnek kapni lányok egy közösségi oldalon? (nem társkereső) 15/f
Figyelt kérdés
Megtetszett egy 14 éves lány egy oldalon és el szeretném kérni az msn címét levélben, úgy hogy ne legyen nagyon nyomulós. Miket írjak bele? tudtok tippeket adni?2008. nov. 16. 16:23
1/16 anonim válasza:
Szia!
Gratulálunk! Az iwiw/myvip őszi nyereményjátékan Téged sorsoltunk ki. Tiéd a két fős álomutazás a Galapagos-szigeten! Kérjük, válaszolj mihamarabb és írd le Windows Live Messenger címed, hogy kollégáink kapcsolatba léphessenek veled.
Üdvözlettel:
MyVIP/iwiw csapata
2/16 A kérdező kommentje:
:S Én nem átverni akarom, hanem megismerni.
2008. nov. 16. 16:39
3/16 anonim válasza:
hat sztem ird le h ki vagy(persze tedd oda h masok velemenye szerint egy tok jofej srac vagy) s lattad vhol az utcan csak nem mertel hozza odameni h mit szol , s h nagyon megtetszett neked , meg h eleg edes csajnak tunt , es ha nem gond megszeretned ismerni kicsit kozelebbrol is h megtobb fantasztikus dolgot felfedezz rola , amirol meg almodni se mertel volna es ezert szukseges lenne h megadja az msn cimet :) v ha biztosra akarsz menni akor ird le a te msn cimedet , majd o betesz teged ha ugy gondolja h o is megakar ismerni kozelebbrol :) De ha az elobbi dumat lokod be , akkor tuti h nyero lessz a duma :) s ez nem is tul nyomulos , es nagyonis oszintenek fogsz tunni a szemebe :)
4/16 anonim válasza:
Szia!
Szeretnélek megismerni. Megadnád kezdésnek az MSN címedet?
Előre is köszi:
Vég Béla
5/16 anonim válasza:
Nem vagyok már tizenéves de nagyon tudnám díjazni ha az első hozzászóló levelét kapnám meg egy fiútól! :)
Szerintem csak segíteni próbált ahogy kérted, nem kéne leszólni!
Amúgy írd meg ha ilyen nyámnyila vagy, ne is írj neki semmit!
6/16 A kérdező kommentje:
Én nem szóltam le csak szóltam, hogy félreértelmezte a szándékaimat. Írjam meg neki, hogy ne írjak neki semmit? te aztán tudsz fogalmani.
2008. nov. 16. 18:03
7/16 anonim válasza:
Elég kevés olyan lány van, aki csak úgy képről ismerve találkozik egy pasival. De ha az a csaj éppen ilyen akkor írd meg neki hogy szia szimpatikus vagy, ha van kedved, megadhatnád az msn címedet, szívesen megismernélek vagy valami hasonlót. Mindenesetre ne valami nyomulós vagy undorító dumát "Csá bébi jó csaj vagy akarsz dumálni?" inkább udvariasabban :D Hajrá :D
8/16 anonim válasza:
"Amúgy meg ha ilyen nyámnyila vagy, ne is írj neki semmit!"
Ezt akarta írni, ne szóld meg!!!
Kis hülye azt hiszed fog veled járni egy csaj ilyen helyzetben...?
9/16 A kérdező kommentje:
Milyen rendes itt minden ember. pff Az ember normálisan kérdez azt itt támadja mindenki.
2008. nov. 16. 21:12
10/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem mina kettő te vagy. elég szánalom, hogy más nevében írsz a magad védelmére. A többieknek köszönöm a választ.
2008. nov. 16. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!