Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék Ázsia lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék Ázsia lányokkal ismerkedni! Milyen társkereső oldalt ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
pina pont hu
2009. szept. 21. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
www.king-kong.thai
2009. szept. 21. 22:15
 3/8 A kérdező kommentje:
jah, és olyanokkal akik Magyarországon laknak!
2009. szept. 21. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Iwiw/myvip japán, kínai, egyéb ázsiai klubokban lehet találni itt élő ázsiaiakat, lépj be párba és nézelődj.
2009. szept. 21. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha megvan a válasz szólj nekem is. Én is rajongok az ázsiai (főként japán)lányokért, de élőben még nem jött össze semmi. Egyszer Visegrádon a várba "beszélgettem" egy japán lánnyal kb. 5 percet, azóta semmi. IWIW-en meglehet próbálni részletes keresőnél, hogy nyelvet kiválasztod pl. japán, ra és szelektálsz a találatok közül. Vagy van egy olyan, hogy: Ázsiai Klub ázsiaiaknak.Be is linkeltem neked: [link]

Remélem szerencsével jársz! Hs van valami fejlemény ne felejtsd el ide leírni! ;)

Sok szerencsét!

2009. szept. 22. 01:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a klub (ami nem is klub hanem felhasználó) már nagyon régen volt aktív, 2008-ban lépett be utoljára.

Szerintem inkább lépj be a sima japán klubba, és ott szűkítsd a tagokat nemre, korra. Így név/kép alapján látod, ki az aki azért csatlakozott mert japán és ki az aki azért, mert szereti az animéket.

[link]

[link]

Myvipen van egy klub amin az üzifal nagyon pörgős volt, sajnos most inaktív, hátha vki meghosszabítja.

[link]

2009. szept. 25. 09:27
 7/8 anonim válasza:
Chinese Women ( abszolút helyi adatbázissal, ellenőrzött nőkkel!): [link]
2009. nov. 22. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ebben az is benne van, hogy ha valaki társat akar keresni, akkor gondolom inkább Mo.-n élő lányokkal szeretne ismerkedni, mert egy több 1000 kilométerre lakóval lehet ellevelezget, de kicsi a valószínűsége, hogy tényleg találkoznak.
2009. nov. 23. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!