Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék Ázsia lányokkal ismerkedni! Milyen társkereső oldalt ajánlotok?
Ha megvan a válasz szólj nekem is. Én is rajongok az ázsiai (főként japán)lányokért, de élőben még nem jött össze semmi. Egyszer Visegrádon a várba "beszélgettem" egy japán lánnyal kb. 5 percet, azóta semmi. IWIW-en meglehet próbálni részletes keresőnél, hogy nyelvet kiválasztod pl. japán, ra és szelektálsz a találatok közül. Vagy van egy olyan, hogy: Ázsiai Klub ázsiaiaknak.Be is linkeltem neked: [link]
Remélem szerencsével jársz! Hs van valami fejlemény ne felejtsd el ide leírni! ;)
Sok szerencsét!
Ez a klub (ami nem is klub hanem felhasználó) már nagyon régen volt aktív, 2008-ban lépett be utoljára.
Szerintem inkább lépj be a sima japán klubba, és ott szűkítsd a tagokat nemre, korra. Így név/kép alapján látod, ki az aki azért csatlakozott mert japán és ki az aki azért, mert szereti az animéket.
Myvipen van egy klub amin az üzifal nagyon pörgős volt, sajnos most inaktív, hátha vki meghosszabítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!