Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ne bántsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Pár napja összejöttem egy osztálytársammal, akivel eddig csak barátok voltunk. Nagyon bírtam barátként, és láttam hogy máshogy néz rám egy ideje és gondoltam lehetne több is. De most úgy érzem hogy több dolog van ami miatt nem igazán illünk össze, ami eddig nem tűnt fel, amikor csak barátok voltunk. De ezek egyre inkább zavarnak. Nem akarom megbántani, mert egy nagyon aranyos és jó lelkű lány, de félek hogy megkérdezi hogy együtt vagyunk-e (vagy lehet már most úgy gondolja), és arra én nem tudom rámondani hogy igen. Mit tennétek?
2019. szept. 27. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
És ezt mégis miért a felnőtt kategóriába kellett írni?
2019. szept. 27. 07:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, h összejöttetek? Mert ebből a szóból a lány helyében azt gondolnám, h együtt vagyunk.
2019. szept. 27. 08:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: Mert felnőtt vagyok, azért.

Második: Csókolóztunk meg találkozgatunk.

2019. szept. 27. 09:57
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Pár napos kapcsolat nem nevezhető éppen annak, szóval szerintem visszakozhatsz még.
2019. szept. 29. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!