Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok egy olyan emberről, aki minden exével baráti viszonyban maradt, számotokra ez hátrány ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Eddig 2 komoly kapcsolata volt, az egyik 4 a másik 3 évig tartott, mindkét alkalommal úgy ért véget, hogy közös megegyezés alapján lezárták a kapcsolatot, mert a szerelem elmúlt. Ugyanakkor a barátság formájában tartják a kspcsolatot, közös a baráti kör, így rendszeresen találkoznak és közös programokon vesznek részt.

Férfiak és nők válasza egyaránt érdekel.

2019. szept. 20. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Igen, semmi szükségem arra, hogy a barátnőm az exével találkozhasson meg haverkodjon. Normális ember az ilyet nem nézni jó szemmel.
2019. szept. 20. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vagyok féltékeny típus, de elfogadnám. A probléma ott kezdődne, ha több időt töltene az exeivel, mint velem. Akkor otthagynám, mint eb a szarát.
2019. szept. 20. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
39%

Elsőre ez jutott eszembe:

[link]

2019. szept. 20. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Számomra abszolút hátrány. Én is lezártam a múltam, ugyanezt várom el.

N

2019. szept. 20. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Az ismerkedésnél mindig hátrány az ex-mentestelenség. Fenntartások. Pláne, ha a másik fél bukott már bele olyanba, aki közben újra összejött az exével (mondva, hogy őt már jól ismeri). Tapasztalatok alapján.
2019. szept. 20. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hátrány.

A korábbi kapcsolataim le vannak zárva. A helyükön vannak, a múltban.

Az ex bármilyen módon való jelenléte megölhet egy ígéretes kapcsolatot.

2019. szept. 20. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Az zavarna engem, ha az exeivel találkozgatna baráti szinten. Az viszont nálam jó pont, ha nem mocskolják egymást, rendezett maradt a viszony. Az se érdekel ha a közösségi oldalakon ismerősök maradnak. Párom egyik exe most épp ügyfele, így kb fél évente egyszer munkaügyben találkoznak, de ők már 10 éve szétmentek, szóval nem igazán van okom aggódni. :)
2019. szept. 20. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

en is barati viszonyban maradtam az egyik exemmel

kulfoldon elunk mindketten, kb. a huszas eveink elejen voltunk egyutt (eletem masodik nagy szerelme volt o)

es most hogy mindketten elmultunk 40, nagyon jo haverok lettunk/maradtunk

probaljuk ugy szervezni, hogy egy idoben latogassunk haza es talalkozunk egy uccsire, de neki is csaladja van, nekem is, es abszolut nem vonzodom hozza ugy, mint anno

mostmar inkabb mint egy jo barat, vagy egy kozeli uncsiteso szerepet tolti be

en nem latok ebben semmi hatranyt

2019. szept. 20. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
2-3 exem van, akivel azóta is tartom a kapcsolatot, szerintem ezzel nincs gond.
2019. szept. 21. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem viselném el. Kicsit más helyzet ha közös a baráti kör akkor nyilván nem kívánnám, hogy mondjon le a barátokról viszont azt igen, hogy akkor is abszolút mértékben tisztázott legyen köztük, hogy nincs flörtölgetés, beszólogatás, célozgatás csak baráti szint van. És ha barátok mennek valami programra oké, de nem úgy, hogy azok csak ők ketten.

És szintén tapasztalatokról beszélek,nem egy esetet láttam amikor a jóban levő exek egy gyenge pillanatban összegabalyodtak alkalmi szinten de hosszú távra is.

2019. szept. 21. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!