Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknak miért a kávézás merül fel elsőre randilehetőségként, még mielőtt ismernék jobban a másikat, és tudnák róla, hogy kávézik-e egyáltalán vagy sem?
De most őszintén, miért zavar? Komolyan nem bírom felfogni, pedig a világból ki lehet kergetni a kávéval engem, gyűlölöm, de soha meg sem fordult a fejemben, hogy rossznak érezzem a kávézásra való meghívást, és továbbra se értem, hogy mi zavaró van benne.
Népszerű, megszokott. Ennyi. Nem kell túlgondolni.
Esetleg írhatnám a csajnak, hogy:
Szia,
Nincs kedved egy hangulatos, és nem túl zajos, első sorban hideg és meleg frissítő italok fogyasztására, valamint opcionálisan könnyű étkezésre (snac, süti, max egy szendvics) alkalmas, nyilvános helyen találkozni velem, ami 1-1.5 óra időtartamban használható probléma nélkül.
Na ezt a mondatot váltja ki a kávézni szó, amiről mindenki tudja, hogy kb milyen költséggel, öltözékel, fogyasztással számolhat, és nyilvános hely, de mégis inkább beszélgetni alkalmas.
Ha ugyanezt vacsorázni, sörözni, bulizni szavakkal helyettesíteném, akkor rögtön változna az időtartam, a költség, a dress code...
Snack, süti, szendvics?? És mi van, ha én hotdogot akarok enni????
:D
37: én egy hotdogos kávézót sem ismerek 😀
De ha van a kínálatban, akkor nem bánom.
(Amúgy volt egy randim, ahol a csaj közölte, hogy éhes, majd éppen lenyelte az utolsó falatot, közölte, hogy elfelejtette, hogy programja van, mennie kell, többé nem hallottam róla. Szóval azóta inkább maradjunk a kávé/üdítőnél, nem feltétlen akarom az első randim rögtön megetetni a jelöltet. Majd a másodikon enni megyünk 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!