Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokaknak miért a kávézás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokaknak miért a kávézás merül fel elsőre randilehetőségként, még mielőtt ismernék jobban a másikat, és tudnák róla, hogy kávézik-e egyáltalán vagy sem?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 13:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Hű... Gyűlölöm a kávét, mégis simán igent mondok ilyen "kávémeghívókra", aztán rendelek magamnak teát. Nem agysebészet.
2019. aug. 29. 14:11
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem járok kávézókba, szóval nem nagyon ismerem a kínálatot.
2019. aug. 29. 14:18
 13/37 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a normális stílusú válaszokat.
2019. aug. 29. 14:21
 14/37 anonim ***** válasza:
71%
Ne csak annyit mondj, hogy nem szereted a kávét, mert ez tényleg lerázásnak tűnik. Ajánlj fel helyette valami mást, ami hasonló, vagy csak szimplán ne kávét igyál, hanem teát, vagy akármit. Én, ha sörözni hívnak, arra azt szoktam mondani, hogy nem szeretem a sört, de benne vagyok, Somersby-t iszok helyette.
2019. aug. 29. 14:32
 15/37 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen esetben nemcsak kávézásról van szó,csak beülni valahova ahol beszélgetni lehet.Ha nem szereted a kávét ihatsz üditőt is.
2019. aug. 29. 14:36
 16/37 anonim ***** válasza:
89%

6#-os, igen, ez így van, elutasításnak gondolják, jogosan.

Ez csak egy gesztus, hogy meghív, üljetek be valahova, ami nem kocsmaszerű, és nem is enni akar ötfogásost.

Én sem kávézok, de ezt nem mondom meg ha kávézóba hívnak, majd ott kiderül a helyszínen, iszok egy teát, vagy ásványvizet, vagy juicet, +süti.

2019. aug. 29. 14:42
 17/37 anonim ***** válasza:
76%

Mert randihelynek a buli nem jó, a mozi nem jó, a "séta" vagy jó, vagy nem az idő miatt...

Komolyan...

Elmehetnénk egyszer kávézni, ez nem azt jelenti, hogy ha elhívtalak kávézni, és te kólát, teát, ásványvizet kérsz, kitépem a hajad...

Mert ha azt kérdezik,hogy van-e kedved sütizni sem mondod, hogy bocs cukorbeteg vagyok.. Bár mondjuk te lehet azt mondanád, de az is egy ajánlat programra, ahol aztán majd megismeritek egymást jobban...

Mert ugye ilyenek nélkül hogy gondolod? A moziban, ahol órán át nem beszéltek, vagy a buliban végig üvöltitek az éjszakát egymás fülébe, és így is kb 10%át érted annak, amit a másik mondott, fogod megismerni a másikat?

És ha azt mondom, menjünk el hambizni, de én hotdogot kérek... Nem kell ennyire szó szerint venni mindent az életben...

2019. aug. 29. 14:56
 18/37 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező hány éves vagy? Mert ennyire buta nem lehetsz? Most aki meg akar hívni valakit az kezdje sorolni mi mindent lehet inni és arra hívjon meg? Sör, bor, kóla, üdítő, szóda, tea, stb...komolyan? Ha kávéra hívnak az meghívást jelent nem pedig feltétlen kávét.
2019. aug. 29. 14:57
 19/37 anonim ***** válasza:
81%

Leírtuk, mit takar a kérdés, most már ennek tudatában válaszolj, ha ilyen randira hívnak.

Következő beteg?

2019. aug. 29. 15:13
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
A meghívásra elmondhatod, hogy örömmel elfogadod, de nem kávézni menjetek, mert nem szereted. Vannak teázók, cukrászdák, smoothies, gyümölcsleves helyek.
2019. aug. 29. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!