Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. Randi: Kávézás egy plázában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. Randi: Kávézás egy plázában és utána mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Jó ötletnek tartjátok, ha utána csak nézelődünk a plázában?

Egy 19 éves lány örülne ennek?

2012. dec. 13. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A plázában nincsenek olyan jó kávézók. Inkább vidd valami szép belvárosi helyre, amennyiben Budapesten éltek.
2012. dec. 13. 23:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éppen romantikus hely egy pláza! Legalábbis számomra nem lett volna vonzó randihely. :)

Mondjuk erre nincs is olyan, így mi sétáltunk a városban. Cseppet el is áztunk, de az sem szegte kedvünket. Beültünk aztán egy helyre, ahol rendezvényeket tartanak néha, egy két lélek volt ott rajtunk kívül, de amúgy tökéletesen kettesben tudtunk zaj mentesen beszélgetni. Aztán végül mivel minden bezárt este, kocsiban ücsörögtünk és ott beszélgettünk tovább. Nekem tetszett nagyon. :D

Szerintem sétáljatok egy kicsit, aztán valami meleg helyre beülni ami nem zajos, és kevesebb ember van. Nem kell puccos hely, a lényeg hogy egymásra tudjatok koncentrálni, hiszen az az elsődleges cél az ismerkedés vagy adott esetben a kapcsolat tovább fejlesztése (ha már ismeritek egymást azért valamennyire).

2012. dec. 13. 23:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A mi plázánkban mindig van valami kiállítás, és most nyitott egy könyvtár is, valamint van még karácsonyi kézműves vásár is, és szerintem ilyeneket meg lehet nézni egy randi alkalmából is.
2012. dec. 14. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!