Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két hónapja ismerkedünk. Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónapja ismerkedünk. Ha nem volt róla szó, hogy járunk megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Megcsalás ha le feküdtem az exemmel de már két hónapja van egy férfi akivel találkozom. Vagyis már ismerem a családját heti pár alkalmat együtt töltünk, érzek iránta valamit, vagyis kezdek szerelmes lenni de sajnos össze gabalyodtam a volt barátommal. Akkor most én nagyon gáz vagyok és jogosan szégyenlem magam?? 😪

2019. aug. 11. 23:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Van szex, kétszer volt de rengeteget dolgozik és néha csak együtt tudunk aludni én is dolgozom van, hogy így jött ki a lépés de szerette volna ha vele vagyok és ugye beszélgettünk kicsit elaludt. Ilyenek voltak párszor.
2019. aug. 12. 11:45
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a fenének vagy vele?
2019. aug. 12. 12:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor az új pasi ilyen halvérű? Mert akkor lesznek gondok a jövőben is.

(De a másik, ez az "eljött még pár ittmaradt cuccáért az ex", ez annyira banális. Kb. az ilyen újra dugások 90 százaléka mögött ez van, hogy még eljött valamiért. Szánalmas.

2019. aug. 12. 12:48
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom huszon1-2 évesek vagytok. Ha ennyi idősen alig van szex, az nem egy jó kapcsolat. Meg kellene tudnotok oldani, hogy 2 naponta szétkefélitek egymás agyát. Akkor nem estél volna bele véletlenül az exed farkába sem.
2019. aug. 12. 13:38
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapos kapcsolatban 2 szex? Nyugdíjassal jársz, vagy mi? :D

Ez valami vicc. Más is dolgozik, sőt... Ez amúgy megcsalás. Véletlen szex meg nincsen.

2019. aug. 12. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!