Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két hónapja ismerkedünk. Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónapja ismerkedünk. Ha nem volt róla szó, hogy járunk megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Megcsalás ha le feküdtem az exemmel de már két hónapja van egy férfi akivel találkozom. Vagyis már ismerem a családját heti pár alkalmat együtt töltünk, érzek iránta valamit, vagyis kezdek szerelmes lenni de sajnos össze gabalyodtam a volt barátommal. Akkor most én nagyon gáz vagyok és jogosan szégyenlem magam?? 😪

2019. aug. 11. 23:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jóban maradtunk de nem szeretem már a vokt barátomat. Aztán ma el jött pár dologért beszélgettünk stb és úgy egyszer megtörtént. Igazatok van, nagyon szégyenlem magam és sajnálom
2019. aug. 12. 00:23
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

De mégis hogy? Ez a magyarázat már-már a "véletlen volt" szintjén mozog nevetségesség tekintetében.

2019. aug. 12. 00:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megcsalas.

Akkor én sem vagyok együtt a párommal 5 éve, csak mert soha nem mondtuk ki, hogy járunk?

2019. aug. 12. 06:12
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
Most olvasom, hogy 2x volt szex és nem kezdeményez a barátod. Ez nem normális dolog.
2019. aug. 12. 06:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

23 éves nőként írom neked.

Nagyot hibáztál. Nem vagyok szent én sem. De ahogy irták is felnőhetnél.

Mert hiba nélküli ember nincs. De ha hibázól, hogy azt hogyan intézed utána, sokat elmond az emberről.

Nem szeretem a kimondatlan dolgokat. Ahogy itt kérdésnél irtam. Ez olyan, mintha nem akarnék felelősséget vállalni. Nem mondjuk ki, nincs mit számon kérni.

Ismered a családját is. Kezdtetek összébb kerülni.

Erre jön az ex és annyi tartas sincs benned, hogy ne hagyd lebeszélni magadról a bugyit.

Felelőtlenség volt belemászni egy új kapcsolatba amig nem vagy túl a régin.

Nagy valószínűséggel nem bocsájtja meg. De ha holnap is a tükörbe akarsz nézni akkor nem itt sajnaltatod magad, meg mantrázod hogy "sajnálom!", hanem vállalod a következményeit.

Tudom, az egyik legnehezebb dolgot mondom. De jobb túl lenni rajta, mint ha belül éget tovább.

Ha nem éget -mert ez is lehet- akkor is van véleményem, csak akkor el se mondanám.

Legyél erős! Legalább magaddal szemben nyugodt leszel, hogy tisztességes voltál a hibád után.

2019. aug. 12. 06:38
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
Ha valakivel szakítasz annak ott vége van. Nincs olyan hogy vissza mész hozzá meg egy kicsit kisegitettetek egymást! Vége. Ennyi. Nincs tovább. A cuccait meg ki kellett volna tenni valami dobozba ráírni a nevét és amikor jön érte akkor valakit megkérni adja át ő neki. Ha meg egyedül laksz akkor kitenni a ház elé vigye akinek kell. A most újonnan szerzett pasidnak meg kell mondanod mi történt a legrosszabb hogy elhagy ami neki a legjobb lenne. Ha még nem vagy túl az exeden miért ismerkedsz? Ezzel magadat és a kedves embereket bantod csak! Semmi értelme ennek. Gondolom friss a szakítás ha még a cuccait se vitte el de te már ismerkedsz mással.. szégyelld magad! Tedd jóvá azzal hogy szakitasz az új pároddal mielőtt még több hazugsággal tömöd!
2019. aug. 12. 07:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mentsd meg a mostani barátodat magadtól. Ha kezdessz szerelmes lenni ahogy állítod le se tudtál volna feküdni az exeddel. Különben is hogy a jó fenébe jutott ez eszedbe? Akármikor nem megy jól egy kapcsolatod mész az exedhez szexért? Sosem tudnék lefeküdni egy exemmel sem. Neked csak gratulálhatok és igen lényegében megcsaltad. Mond csak el neki úgy hajít ki hogy a lábad se éri a földet. Plusz 2 hónapja vagy végülis vele miért nem tudsz vele beszélni hogy mi bajod?
2019. aug. 12. 09:01
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hopp, véletlen beleült az ex fhaszába. 🙂
2019. aug. 12. 09:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kedvencem, hogy egyszercsak megtörtént. Ezt hogy a fenébe kell elképzelni?
2019. aug. 12. 10:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap alatt bemutatott otthon, de szex nincs? Hány évesek vagytok?

Amúgy, vastagon megcsalás. Nem is értem...

2019. aug. 12. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!