Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónapja ismerkedünk. Ha nem volt róla szó, hogy járunk megcsalásnak számít?
De mégis hogy? Ez a magyarázat már-már a "véletlen volt" szintjén mozog nevetségesség tekintetében.
Igen, megcsalas.
Akkor én sem vagyok együtt a párommal 5 éve, csak mert soha nem mondtuk ki, hogy járunk?
23 éves nőként írom neked.
Nagyot hibáztál. Nem vagyok szent én sem. De ahogy irták is felnőhetnél.
Mert hiba nélküli ember nincs. De ha hibázól, hogy azt hogyan intézed utána, sokat elmond az emberről.
Nem szeretem a kimondatlan dolgokat. Ahogy itt kérdésnél irtam. Ez olyan, mintha nem akarnék felelősséget vállalni. Nem mondjuk ki, nincs mit számon kérni.
Ismered a családját is. Kezdtetek összébb kerülni.
Erre jön az ex és annyi tartas sincs benned, hogy ne hagyd lebeszélni magadról a bugyit.
Felelőtlenség volt belemászni egy új kapcsolatba amig nem vagy túl a régin.
Nagy valószínűséggel nem bocsájtja meg. De ha holnap is a tükörbe akarsz nézni akkor nem itt sajnaltatod magad, meg mantrázod hogy "sajnálom!", hanem vállalod a következményeit.
Tudom, az egyik legnehezebb dolgot mondom. De jobb túl lenni rajta, mint ha belül éget tovább.
Ha nem éget -mert ez is lehet- akkor is van véleményem, csak akkor el se mondanám.
Legyél erős! Legalább magaddal szemben nyugodt leszel, hogy tisztességes voltál a hibád után.
2 hónap alatt bemutatott otthon, de szex nincs? Hány évesek vagytok?
Amúgy, vastagon megcsalás. Nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!