Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a furcsa ha nem fekszek le egy sráccal azért mert ismerkedünk?
A srác szerint az ismerkedés része a szex ami elsülhet jó és rossz irányba is.
Egyszer se mondta hogy jól nézek ki,csinos vagyok,stb, csak azt hogy meg akar ismerni. De a szex már szóba jött.
Ez a normális a mai világban vagy mi?
Én is hasonlóan jártam, de nem feküdtem le vele. Bár nálunk ő állandóan a szexről dumált, az első talink sem volt valami fényes. Kár érte mert amúgy egy helyes srác és hasonló az életfelfogásunk - csak ő még éretlen, egy kisfiú és fiatalabb is tőlem. Még a mai napig írogat, gondolom hajtja az elérhetetlenség.
Ember válogatja amúgy ezt a témát. Mindenki máshogy áll hozzá. Ha sok közös témátok van, jól elvagytok talik közben és megvan köztetek a kémia akkor meg miért ne? Annyi féle szituáció van. Egyik barátnőmet egy tőle 5 évvel idősebb férfi hálózta be, kényeztette el, hitegette, majd párszor lefeküdtek és odébb állt, pedig egy szót sem említett a szexről. Még egy másik barátnőm ismerkedett egy fiúval, jól elvoltak és aztán párszor megtörtént a szex, azóta is együtt vannak.
Attól függ, hogy TE hogyan állsz a dolgokhoz, mit érzel helyesnek és, hogy mennyire vagy lelkis. Ha neked ez nem fér bele akkor nyilván ne feküdj le vele. De ugyanúgy a jó szex is része a párkapcsolatnak, szóval ha esetleg az ágyban nem passzolnátok, amúgy pedig jól elvagytok, akkor kár érte. Gondolom ezért akar veled még ismerkedés közben ágyba bújni, hogy meglássa mennyire fértek össze az ágyban, hogy ne érje aztán esetleg kellemetlen meglepetés. Nem ismerem a fiút, nem tudom a szándékait irántad, de a te kezedben van a döntés és azt tedd ami számodra a jó!
Nálam nem az ismerkedés része.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!