Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a furcsa ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a furcsa ha nem fekszek le egy sráccal azért mert ismerkedünk?

Figyelt kérdés

A srác szerint az ismerkedés része a szex ami elsülhet jó és rossz irányba is.

Egyszer se mondta hogy jól nézek ki,csinos vagyok,stb, csak azt hogy meg akar ismerni. De a szex már szóba jött.

Ez a normális a mai világban vagy mi?

2019. márc. 21. 13:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát amint látod sajnos ez a szint van.. amúgy nem, egyáltalán nem az. Valószínű hogy csak azt akarja és semmi többet. Szomorú ilyet hallani.
2019. márc. 21. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel mi a normális vagy mi a divat. Akkor megyek bele ilyenbe, ha úgy érzem. Nem kötelességed senkivel sem lefeküdni, azért mert ő ismerkedik veled. Biztos vagyok egyébként benne, hogy utána le is lépne elég gyorsan.
2019. márc. 21. 13:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés hogy normális-e, hanem az hogy neked ez jó vagy sem? A kérdésedből ítélve nem, szval nem hiszem hogy erre a férfira van szükséged
2019. márc. 21. 13:09
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem biztos hogy csak szexet akar, nyilván főleg azt meg másodsorban háziasszonyt. Rosszabb esetben eltartót, manapság már a srácok arra mennek hogy lehúzzák a nőt minden szempontból. Azt mondják ők adják a szeretetet, a nő meg az anyagiakat. Hány ilyen esetről hallani....
2019. márc. 21. 13:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akik megtosznak minden mozgó lényt, azoknak normális. Másoknak nem.
2019. márc. 21. 13:12
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Én is hasonlóan jártam, de nem feküdtem le vele. Bár nálunk ő állandóan a szexről dumált, az első talink sem volt valami fényes. Kár érte mert amúgy egy helyes srác és hasonló az életfelfogásunk - csak ő még éretlen, egy kisfiú és fiatalabb is tőlem. Még a mai napig írogat, gondolom hajtja az elérhetetlenség.

Ember válogatja amúgy ezt a témát. Mindenki máshogy áll hozzá. Ha sok közös témátok van, jól elvagytok talik közben és megvan köztetek a kémia akkor meg miért ne? Annyi féle szituáció van. Egyik barátnőmet egy tőle 5 évvel idősebb férfi hálózta be, kényeztette el, hitegette, majd párszor lefeküdtek és odébb állt, pedig egy szót sem említett a szexről. Még egy másik barátnőm ismerkedett egy fiúval, jól elvoltak és aztán párszor megtörtént a szex, azóta is együtt vannak.

Attól függ, hogy TE hogyan állsz a dolgokhoz, mit érzel helyesnek és, hogy mennyire vagy lelkis. Ha neked ez nem fér bele akkor nyilván ne feküdj le vele. De ugyanúgy a jó szex is része a párkapcsolatnak, szóval ha esetleg az ágyban nem passzolnátok, amúgy pedig jól elvagytok, akkor kár érte. Gondolom ezért akar veled még ismerkedés közben ágyba bújni, hogy meglássa mennyire fértek össze az ágyban, hogy ne érje aztán esetleg kellemetlen meglepetés. Nem ismerem a fiút, nem tudom a szándékait irántad, de a te kezedben van a döntés és azt tedd ami számodra a jó!

2019. márc. 21. 13:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet, de engem az tart vissza hogy nem kaptam tőle egyszer sem bókot, nem dicsért, nem mondta hogy milyen csinos vagyok,stb.
2019. márc. 21. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Önbizalmad a helyén van? Nyilván furcsa, hogy ismerkedés közben nem kapsz egyetlen egy bókot sem, de ez nem feltétlen hátrány. Én is adok magamra, rendszeresen edzek és stílusosan is öltözködöm, a pasik többségének ez szemet is szúr. Általában állandóan a külsőmre kapok bókot, már az ismerkedés elején, sokszor +18-as határt feszegető béna szövegekkel. Aki a külsőd dícséri folyamatosan, az esetek 90%-ban lyukra megy. Nekem is jobban esik, ha például a humoromra, személyiségemre kapok kedves szavakat. Akkor tudom, hogy ismerkedési szándékát komolyabban gondolja. A személyiségedre sem kapsz tőle bókokat? Amúgy hidd el az sem jobb, ha valaki állandó bókolással próbálja rólad lebeszélni a bugyit.
2019. márc. 21. 13:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Semmilyen bókot nem kaptam. Én nem azt akarom, hogy minden nap engem dicsérjen, de azért néha jól esne ha mondana valami szépet, mert én így azt gondolom hogy csak le akarna fektetni, de én mint nő nem érdeklem.
2019. márc. 21. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Nálam nem az ismerkedés része.

32/f

2019. márc. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!