Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ez a lány?
Megismerkedtem egy lánnyal, eleinte is eleg visszahuzodo volt, talalkoztunk többször is. olyankor se beszélt tul sokat inkabb nekem járt a szám állandóan, hiaba kerdezgettem vagy dobtam fel barmilyen temat. odaig jutottunk h a csok az megy mindig ugy koszonunk meg randi kozben is. de ha neten beszelunk mintha egy trljesen semleges lannyal beszelnek holott irja nrha h imad stb. de kb ennyi. Nem igazan erdekli semmi, ha nem beszelnek szerintem egy randit vegig ulne ugy h egy szot nem szolna.
Sehova nem akar bemenni, beulni, mindig csak a séta.
már felhoztam a dolgot h akkor. jojjon at vagy atmegyek en nezunk egy filmet vagy valami. de szerinte korai lenne meg bemutatni egymast.. de nalam van idoszak h nincs itthon senki csak én.. akkor sem.
hianyzom neki, felhozom ra h talalkozzunk akkor.. "nem tudom" ez gyakori válasz..
szerintetek, csak ilyen beallitottsagu es ennyire antiszoc lenne vagy más lehet a gond en mar nemtudok rajta kiigazodni.
Kérdezz rá szerintem, hogy miért ilyen? Történt a múltban valami ami miatt ennyire kerüli az emberek társaságát? Vagy mitől fél?
Mindennek meg van az oka!
Kicsit ilyen penészvirág típus:)
Esetleg megkérdezheted tőle, hogy van-e valami baj, vagy miért nem nyitottabb egy kicsit veled. Hosszútávon viszont ez elég fárasztó lesz, ha alig lehet kimozdítani, vagy bármi érdeklődésre sarkallni.
Személyesen beszéld meg ezt vele, hogy kicsit furcsa és hogy miért ilyen...
Ha tetszik neked és szereted ezek ellenére is, akkor nyugtasd meg, hogy nincs semmi baj amiért ilyen, nehogy még szarabbul érezze magát ha valóban antiszoc.
Volt már párkapcsolata? Lehet, hogy tapasztalatlan, és nem tudja, hogyan kell alakítani és fenntartani egy párkapcsolatot.
Az is lehet, hogy nagy csalódás érte és teljesen befordult.
miért kellett töröltetni a válaszomat? (t.i. buta szegényke)
a buta emberek még (vissza)kérdezni sem tudnak, ahogyan ez a lány sem.
Az a buta aki anelkul itel meg embereket, hogy tudna, hogy mi van a hatterben.
Ennek a lanynak nem igazan normalis a viselkedese, szoval tuti, hogy van valami szemelyiseg problemaja, de az meg senkit se tesz butava.
a szemelyisegproblema nem azonos a butasaggal.
de jo, nevezzuk tajekozatlansagnak.
szoval lehet, hogy a lany erosen... tajekozatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!