Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ez a lány?
Megismerkedtem egy lánnyal, eleinte is eleg visszahuzodo volt, talalkoztunk többször is. olyankor se beszélt tul sokat inkabb nekem járt a szám állandóan, hiaba kerdezgettem vagy dobtam fel barmilyen temat. odaig jutottunk h a csok az megy mindig ugy koszonunk meg randi kozben is. de ha neten beszelunk mintha egy trljesen semleges lannyal beszelnek holott irja nrha h imad stb. de kb ennyi. Nem igazan erdekli semmi, ha nem beszelnek szerintem egy randit vegig ulne ugy h egy szot nem szolna.
Sehova nem akar bemenni, beulni, mindig csak a séta.
már felhoztam a dolgot h akkor. jojjon at vagy atmegyek en nezunk egy filmet vagy valami. de szerinte korai lenne meg bemutatni egymast.. de nalam van idoszak h nincs itthon senki csak én.. akkor sem.
hianyzom neki, felhozom ra h talalkozzunk akkor.. "nem tudom" ez gyakori válasz..
szerintetek, csak ilyen beallitottsagu es ennyire antiszoc lenne vagy más lehet a gond en mar nemtudok rajta kiigazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!