Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kezelni a szituác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni a szituációt, ha egy féltékeny, irigy lány közénk akar állni?

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista fiú vagyok és az elején jóban voltam egy lánnyal(nevezzük Katának), még vonzónak is tartottam, de ahogy egyre jobban megismertem, kiábrándultam belőle, így nem lett a dologból semmi. Aztán megismerkedtem egy másik lánnyal(nevezzük Lillának) és ő már sokkal jobban érdekel, ő belsőre is jó ember. Na most az a bökkenő, hogy amióta Lillával vagyok jóban azóta Kata nagyon furán viselkedik, amikor Lillával beszélgetünk akkor Kata ott vihog a háttérben a barátnőivel, gúnyolódik rajtunk, vagy oda is jön hozzám is kínos dolgokat mond nekem, meg mindenkinek beszél mindenfélét. Látom, hogy Lillát ez zavarja, kellemetlen neki a helyzet, ezért nem is mindig mer odajönni hozzám. Pedig amúgy Lilla és én nagyon kedveljük egymást, de Kata mesterkedései miatt nehéz közel kerülni egymáshoz.
2018. dec. 15. 05:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell nőni. Egy jelzés hogy kaphat egy fraszt ha nem valtoztat segiteni szokott
2018. dec. 15. 06:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos érdemben nem lehet beszélni vele. Már próbáltam, de az csaj olaj a tűzre. Sajnos nem csak irigy,rosszindulatú, hanem még buta is.
2018. dec. 15. 06:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt pàrkapcsolatok... na ja.

Nyilvánosan szégyenítsd meg.

Szólj oda jó hangosan, hogy minél többen hallják.

Először finoman:

"Tudom, hogy fáj a visszautasítás, de már ideje lenne feldolgozni és tovább lépni."

Aztán durván.

"Húzzál már máshova nyeríteni, hiába produkálod magad, megmondtam, hogy nem duglak meg."

Vagy

"Látom, hogy tüzelsz, de ne itt hemperegj. Bemutassalak olyannak, akinek van gusztusa hozzád? Hátha lecsillapodsz."

Vagy ha a barátnői is ott gúnyolódnak:

"Megjött a rajongótaborom. Mindenki oda van értem, vagy csak a Kata?"

"Nem csoda, ha mindenhová kísértek, és csak velem foglalkoztok, tudom, hogy fantasztikus vagyok. De hiába futtok utánam, hárman is kevesek vagytok."

Egy idő után mindenki rajta fog röhögni, amiért koslat egy pasi után, akinek nem kell. Ő pedig megunja, és hogy bizonyítsa, hogy nincs igazad, inkább elkezd kerülni.

2018. dec. 15. 07:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Király vagy! Köszi!!

2018. dec. 15. 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

úgy tudtam, egyetemre felnőttek járnak.

komolyan ledöbbentem.

mi egészen máshogy viselkedtünk.

2018. dec. 15. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden rendszer addig működik az életedben, míg ellátod energiával.

Minden lénynek energiára van szüksége, !minden! az energia megszerzésére irányul.

Az energia annak sűrűségi szintjétől(vibrációs frekvencia) függően lehet fizikai, és nem fizikai.

Fizikai energiaelvétel formái: Életfosztás, táplálkozás, tárgyak birtokba vétele, stb.

Éterikus energiaelvétel formái: Figyelem megszerzése impulzuskiváltással(ilyenkor jelentkezik a klasszikus tünet, hogy a gazdaállat személye ásítozik, kimerül), a gazdaállat pszichés "szúrkálása", új tudás megszerzése, stb...

Tehát mi az ami valójában történik?

Energiaparazitizmus, és ti vagytok Lillával a gazdaállatok.

Minden alkalommal amikor Kata csoportosan(rajtudat), és szándékosan megszerzi a ti figyelmeteket, akkor kellemesen bespajzol tőletek energiával, feltöltődik, jól érzi magát.Minden provokációnak ez a lényege, nézd csak meg mi történik mikor "x" ember beleköt "y" emberbe.Mit akarna mást, mint energiát, az Egoját fentebb pumpálni, vagy valamilyen fizikai forrást megszerezni(pénz, stb..).

Viszont energiát csak attól lehet elvenni, aki hagyja.Ha megtanulod megvonni tőle az általa nagyon is áhított figyelmet(bármilyen eszközhöz is folyamodik), -itt nem csak a kifelé mutatott, hanem belsőleg valós, és tényleges figyelemre is gondolok, tehát arra amíg valójában foglalkoztat egy kicsit is-, akkor szépen elkezd feloldódni a rendszer, nem talál rajtad fogást a parazita, és másik gazdaállat után kell, hogy nézzen.

2018. dec. 15. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a másik opció, hívd el Lillát az egyetemen kívül valahova. Ott nem lesz Kata, így normálisan is randizhattok.

Így is itt a vizsgaidőszak, Katácska majd lehül a hóban meg a vizsgákban. Még az is lehet, hogy ő tavaszra kihull, ha tényleg buta. Ha nem, akkor még Lillával már stabilabb lesz a kapcsolat.

2018. dec. 15. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!