Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán a tőkéletes pár vagy a mai világban akkor lép le a párod amikor akar?
Most voltam másodszor szerelemes az életenben de az útóbbi az elsőn is túltett.
Előszőr 16-17 éves voltam akkor még nem éreztem azt, hogy nekem szükségem van egy lányra. de egy évre rá annyira beleszerelmesedtem az osztálytársamba, hogy sok időbe telt mire elefeletettem asszem 1 év. Útolag örülök, hogy nem jöttem össze vele, mert borzalmas egy nő lett telei tetkóval stb.
Második pedig pár hete kezdődött egy koncerten, egy nálam 8 évvel fiatalabb lány átlagos külsővel kezdett megfogni, végig táncoltuk az estét, sok tali 7x, sétállás után kezdett hanyagolni nem értettem, pedig ő akart találkozni velem. Én elmondtam mit érzek de ő... annyit mondott nem akar megbántani, azóta nem találkoztunk. Lassan elmúlik az érzés de kicsit szomorú vagyok miatta, mert számomra ő volt az igazi.
Azóta mintha egy részem veszett volna el.
23/F
Ugyan mar. Par hete ismertel meg egy 15 eves gyereklanyt.
Milyen parrol beszelsz? Nem volt a parod, raadasul gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!