Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem akar találkozni velem?
Nem pont így, de hasonló esetem volt nem rég egy lánnyal. Nagyon sokáig csak beszélgettünk, bár én már a kezdetektől mondtam, hogy menjünk el valahova. Jó sokára el is mentünk, minden jó volt, sokat beszéltünk. Utána a következő találkozót amikor felhoztam, mindig volt valami kifogása. Nincs kedve, nem ér rá, majd nemsoká,satöbbi, majd nagy nehezen kinyögte hogy csak barátkozni akar. Utána olyan volt, mint ha mégis szeretne mást is, de végül csak nem. Na én akkor hagytam abba a próbálkozást.
Próbáld meg, hogy nem írsz neki egy darabig. Ha nem ír rád, vagy nem hív fel magától, akkor hagyd a fenébe.
Én is már kezdtem hülyének érezni magam, hogy folyton próbálkozok, de mindig van valami kifogása, normálisan viszont nem jelenti ki, hogy hiába próbálkozok, nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!