Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem "megcsalásnak",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem "megcsalásnak", hogy randira készülök?

Figyelt kérdés

Egy éve ért véget a kapcsolatunk. Azóta egyszer mentem el randizni(szakítás után fél évvel), de olyan rossz érzés volt, úgy éreztem, tilosban járok.

Fel is hagytam az ismerkedéssel, mondván még nem vagyok túl rajta. Na de egy év elteltével is előjön ez az érzés, hogy egy "idegen" férfivel fogom tölteni az estét, nem vele.

(első randi, csak egy hagyományos kávézós beszélgetős személyesen ismerkedős találka lesz)

Ennyire hülye 3,14csa, mint én, hogy lehet valaki? Nem tudom magam hová tenni.

2018. máj. 3. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Most mégis mit vársz tőlünk? Csak a sablonos szöveget tudom neked írni, hogy még nem zártad le a múltat, még mindig foglalkoztat az exed. Így soha nem leszel boldog. Foglalkozz önismerettel.

A randinak így nem túl sok értelme lesz.

2018. máj. 3. 06:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt magadban kell rendbe tenni...ha nem vagy érzelmileg semleges, akkor megette a fene. Ilyen érzésekkel kár randizgatni.
2018. máj. 3. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!