Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Csak én tapasztalom ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Csak én tapasztalom ezt a férfiaktól? Ez anyagiasság?

Figyelt kérdés
Aki tehetősebb egy kicsit szent meggyőződése h a csaj a pénzéért van vele és úgy félti mintha a nő minden áron ki akarná fosztani.
2019. aug. 10. 13:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#20:

Olvasd el a kérdező #1-es hozzászólását a “kisebb kiruccanások” résszel. Akkor megérted

2019. aug. 10. 18:42
 22/25 anonim ***** válasza:
A "kisebb kiruccanás" az nekem nem utazgatás kategória. Az kb. annyi, hogy elmegyünk Bp-ről Tatára, sétálunk a tóparton, megebédelünk valahol, és eszünk egy fagyit.
2019. aug. 10. 20:04
 23/25 anonim ***** válasza:
22%

Remek. Akkor az egyikőtök fizesse az utazást és a fagyit a másik meg az ebédet. Ebben mi olyan bonyolult? Kisebb kiruccanás ide vagy oda de mégis mit gondol az aki elvárja, hogy a párja egyedül fizesse a programokat??

2019. aug. 10. 20:21
 24/25 anonim ***** válasza:
29%

#22: Érdekes, amikor a férfinek kell fizetnie valamit, akkor az csak egy kis kiruccanás ebéddel,tényleg senki nem erti miért van annyira kiakadva a pasi.

Persze, ha visszakérdezek, hogyha annyira semmiség az összeg akkor miért fáj felezni, akkor már nincs válasz.

Btw egy ilyen Tata-Bp oda-vissza 150km, plusz pàlya díj, plusz az ebéd, esetleg egy fagyi, két főre laza 20 ezer forint alaphangon. Az 4 hétvége/hónap mellett már majdnem egy minimálbér.

Ezt azért finoman szólva is fura “elvárni”, főleg azon a címen mint a kérdező, hogy ő nem tudja hogy hozza fel a témát, mégsem fog ott topogni.

Mondom, nincs ezzel baj, ennyi pénzt egy jó munkahelyen 1 nap alatt meg lehet keresni, csak utána nem kell háborogni, ha a férfi az ilyen csajt pénzéhesnek tartja, főleg mikor a cicuka keres 130 nettót, de az én béremből gond nélkül tudja, hogy hogyan lehet egy 20-ast elpattintani

2019. aug. 10. 22:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Annyit fűznék hozzá, hogy az "elvárni" szót én nagyon utálom, már magát a szót is.
2019. aug. 10. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!