Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Csak én tapasztalom ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Csak én tapasztalom ezt a férfiaktól? Ez anyagiasság?

Figyelt kérdés
Aki tehetősebb egy kicsit szent meggyőződése h a csaj a pénzéért van vele és úgy félti mintha a nő minden áron ki akarná fosztani.
2019. aug. 10. 13:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

“nő már el sem várhatja, hogy elvigye fagyizni, moziba, kisebb kiruccanásra, mert anyagias?”

Elvárni? Miért te elviszed őt moziba, fagyizni, kiruccanni?

Mert ha csak te vársz el, akkor azért néznek anyagiasnak, mert az vagy

2019. aug. 10. 15:46
 12/25 anonim ***** válasza:
25%
Hát akkor lehet randizni a csóró pasikkal, ha nem tetszik! Nem kell hozzá sok ész, hogy valaki észrevegye, a keresete/életszínvonala emelkedésével hirtelen egyre népszerűbb lesz a nők körében.
2019. aug. 10. 15:49
 13/25 A kérdező kommentje:

Erről beszélek, hogy egyből ezt kell kikövetkeztetni, hogy anyagias vagyok.

Akkor legyek az, de nem fogok a városba a hamburgerező előtt görcsben állni, hogy most vajon nekem kéne fizetni, előbb a fagyit is ő fizette, mit tegyek? hozzam fel? vagy csak vegyem elő a tárcám? Pff...

Egyikőtök írta jöjjek össze csóróval és lehet igaza is van, az legalább nem feltételezne rosszat

2019. aug. 10. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt nő vagy. Nem igaz, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz megbeszélni. Én előre közlöm bárkivel, még barátokkal is, hogy a saját cuccaimat magamnak fogom fizetni.
2019. aug. 10. 16:54
 15/25 anonim ***** válasza:
15%

Tudod kislány, azért alakult ki az a szokás, hogy a férfi fizet, mert régen a nőnek nem volt vagyona, munkája, bevétele, ha pénzhez, vagyonhoz jutott, azt eleinte valamelyik idősebb férfi rokona (apa, gyám, fiú testvér) kezelte, majd később a férje.

És persze nem volt szavazati joga, nem tanulhatott, nem volt szava a családban.

De hekas! A XXI. században vagyunk, a nők elérték az egyenjogúságot, van szavazat, vagyon, bevétel, nem kell azzal a férfivel házasodni, akihez a család hozzá ad...

Király! Én imádom az emancipációt, az intelligens, független nőket!

Akkor neked miért fáj megválni a hátrányokkal együtt az előnyöktől is? Persz tudom, a cherry picking lenne a király, kiszemezni, hogy ami hátrányos az fúúúj, egyenjogúság van, ami előnyös az maradjon hiszen te vagy a nő.

Nem, nőlj fel! Nem jár semmi csak azért mert nő vagy.

És nem topogni kell a hamburgeres előtt, hanem szólni a srácnak, hogy “gyere, meghivlak egy Jucy Lucyra, ilyen jót még nem ettèl” - és akkor egyértelmű, hogy ez most a te köröd.

Persze, tudom egy férfi szarrágó, ha nem tud egy 500 forintos kávét, vagy 3000 forintos ebédet kifizetni neked is. Te viszont természetesen nem vagy szarrágó, csak nő, aki igazán elvárhatjs (sic!)

Ui: látod, még a nők sem értenek egyet veled, de nyafogj bátran, csak aztán ne csodálkozz, ha a férfi aki mindent áll az utolsó centig, pár év múlva úgy fogja gondolni, hogy megvett téged is.

2019. aug. 10. 16:58
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem jött át a lényeg! Itt az a lényeg, hogy már alapból azt feltételezi, hogy a pénze kell csak, mert te szegényebb vagy tőle.

Én ha a barátnőimmel megyek szórakozni simáb meghívom őket italra, nem vagyok filléres! És nem feltételem azt, hogy csak azért hívnak, mert lesz 1-2 ingyen kör!!! Vagy azt kellene???

2019. aug. 10. 17:03
 17/25 anonim ***** válasza:
14%

Nézd 16-os. Magyar viszonylatban nagyon jól keresek (jobban mint amire most gondolsz).

Jártam 0 bevételű egyetemista lánnyal. Jártam értelmiségi, hivatástudatból dolgozó, de a szakmájában minimálbér körül kereső nővel.

De alapban is legalább a 2x-et kerestem bármelyik pároknak.

Sosem gondoltam, hogy a nők anyagiasak lennének úgy általánosságban.

De egy biztos, minden párom meg tudta oldani azt a helyzetet, hogy egy napi programon az ebédtől az utazásig én fizettem mindent, de legalább egy fagyit vagy sütit ő állt. A bevételeink arányában az a fagyi lehet, hogy jobban fájt egy egyetemista pénztárcájának, mint nekem a napi program kettőnkre.

Egyiktől sem hallottam soha olyat, hogy “ez nekem jár”

Viszont hidd el, így bőven túl a harmincon, azt is gyorsan kiszúrom, ha egy nő csak a pénzre utazik, akár azért, mert aranyásó, akár azért, mert hercegnő szindrómás, aki úgy gondolja, a férfi (és annak pénztárcája) érte létezik.

És köszi, ilyen nő nem kell. Ahogy mondtam szeretem az értelmes, emancipált nőket, az IQ szexi, te viszont csak egy nyafka kislány vagy függetlenül az életkorodtól, aki nem érti, hogy milyen a világ, és nem érti, hogy semmit nem várhat el azért mert nő (tisztelem a nőket, de mint embert. Nem ütöm meg a nőket, ahogy a többi ember sem. Ennyi)

2019. aug. 10. 17:19
 18/25 A kérdező kommentje:

77%-os szerinted nem tűnik fel, hogy már 3x leírtad ugyan azt a véleményt csak más körítéssel, hogy azt higgyem én vagyok a hülye?!! Gondolom mennyire népszerű lehetsz a nők körében. :-))))

Itt befejeztem, én tudom milyen vagyok és nem fogok bizonygatni senkinek semmit.

2019. aug. 10. 17:55
 19/25 anonim ***** válasza:
24%

latod! Ez a baj.

A férfiak is tudják, hogy milyen vagy... csak te marhára kikéred magadnak

2019. aug. 10. 17:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

" Aki ezek után elvárja, hogy utaztassa a párja úgy, hogy ő maga semmit nem ad bele az valóban aranyásó."

Egy utaztatás és egy fagyi között azért van árnyalatnyi különbség.

2019. aug. 10. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!