Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért féltek kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért féltek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

"Amit sikeres kezdemenyezesnek latok, az az amikor a no "zold jelzest" ad a ferfinak, hogy szabad kozeliteni. Amikor ramosolyog, amikor odakoszon neki, amikor a segitseget keri ilyesmik."

Ez sajnos nem így működik, mert ezek nem egyértelmű jelzések. Ezekre simán mondja a nő utólag, hogy "de én nem úgy gondoltam".

"az a ferfi aki erdeklodik, az lepni fog, barmilyen felenk is."

Ez bizony nincs így, ezzel csak azok a nők nyugtatgatják magukat és egymást, akik maguk gyávák lépni.

2019. aug. 3. 08:42
 12/13 anonim ***** válasza:

56% nekem bejott a dolog, mukodik es a pasik igenis megszolitanak, Meg ugy is, hogy nem vagyok 50 kg.

Es igenis, ski tenyleg akar valamit, valakit az tesz erte. Aki nem, az nem akarta 100%-osan, ezert keres mindenfele kifogasokat.

2019. aug. 3. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja es en kezdemenyezek! Amikor erdekel valaki, akkor elhivom ide-oda, bevallom, hogy tetszik nekem es mindezt ugy, hogy 85 kg vagyok es nem egy szepseg! Miert? Mert szamomra a mi Lett volna ha-nal nincs rosszabb Meg akkor se, ha tudom, hogy nincs annyi valasztasi lehetosegem, mint egy 50kg szoke cicababanak

Es Meg igy is, ramosolygok ferfiakra es rogton odajonnek, hogy Meg magam is meglepodom, hogy ez ilyen konnyu!

2019. aug. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!