Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért féltek kezdeményezni?
En nem vagyok a legszebb, de amikor akartam valakit, akkor kezdemenyeztem, nem egyszer, nem ketszer.
Vagy csak szexet akart, nyiltan kimondva, vagy elutasitottak.
Meg mindig nem felek kezdemenyezni, csak mar rajottem, hogy nincs ertelme.
Egy atlagos ferfi, ha a lany "felajanlkozik" ugymond, akkor azt fogja gondolni, hogy a csaj konnyu. Nem fog neki kelleni, max egy menetre.
Vagy beijed es ezert mond nemet.
Amit sikeres kezdemenyezesnek latok, az az amikor a no "zold jelzest" ad a ferfinak, hogy szabad kozeliteni. Amikor ramosolyog, amikor odakoszon neki, amikor a segitseget keri ilyesmik. Gyakorlatilag amikor noies modon kozeledik a ferfihoz es hagyja, hogy a ferfi ferfi maradjon.
Ha kerek-perec elhivom randira, akkor sose tudom meg, hogy csak azert van ott, mert konnyu volt a dolog es nem kellett erofeszitest tennie, vagy tenyleg tetszem neki.
Es ez a szemelyes velemenyem, de
1. az a ferfi aki erdeklodik, az lepni fog, barmilyen felenk is.
2. szamomra a vonzo ferfi az eleg magabiztos ahhoz, hogy lepjen. Nem fogom leharapni a fejet, sot megkonnyitem neki a dolgokat altalaban, de neki kell lepnie.
Ok, johet a lepontozas, mert igazabol ide barmilyen valasz jon majd, mind le lesz pontozva, ha nem azt irjak, amit a kerdezo es nehany masik egyed hallani akar.
6-os vagyok. Az 5-ös válasz ugyanaz, amit én írtam, bővebben kifejtve. Teljesen egyetértek vele.
Akárki akármit mond, hogy a mai világban már a nő is kezdeményezzen, bla, bla, bla....egy érett nő nem hiszem, hogy fog. Pont amiatt, amit az 5-ös is leírt. Ha annyi bátorság nincs a férfiban, hogy megszólítson, randira hívjon, akkor később vajon hogyan lehet rá támaszkodni? Hogy fog egy ilyen férfi felelősséget vállani egy családért például? Sehogy.
2. Te nem vagy az?!
4. Én szoktam, de akikkel próbálkoztaam ,azt mondták, hogy nem jövök be nekik, ezért jobb ha az kezd,akinek bejövök!
6
"Én nem akarok kezdeményezni, a nőnek az a dolga, hogy jelezzen."
Ezt KI MONDTA? ( Te hányadik században élsz?
Jelezze a férfinak valahogy (pl. kedves mosolygás) hogy tetszik neki, a férfi pedig lépjen."
Nekem nem jelzik.
7
Azok kik vajon ?
8
"Ha annyi bátorság nincs a férfiban, hogy megszólítson, randira hívjon, akkor később vajon hogyan lehet rá támaszkodni?"
És ha nem a bátortalanság miatt nemmegy oda? Az neked mivel jobb ?
9
De Pont az vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!