Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti is féltek kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is féltek kezdeményezni egy srácnál? Vagy csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
15/L
2009. szept. 30. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én nem félek, önbizalom, ennyi a titka, azt építsd. 20L
2009. szept. 30. 19:25
 2/12 A kérdező kommentje:

hát...igen lehet h önbizalomhiányom van:((

eléggé félek a visszautasítástól:S:((

2009. szept. 30. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne neked kezdeményezni? A lányoknak annyi lehetőségük van rá,hogy kihasználják a nőiességüket és jeleket adjanak arra,hogy esetleg szivesen fogadnák a közeledést.20-on éves vagyok,nem egy őskövület,de nem igazán értem,hogy mostanában miért akar minden lány elöbb lépni. Nem kell odaállni a srác elé,hogy itt vagyok,akarsz? Rengeteg más módon is a tudtára tudod hozni egy srácnak,hogy tetszik neked. Pl. mosoly,szemezés,segítség kérés stb. Ez egy játék,nagyon lehet élvezni a flörtöket és a méltóságod is megmarad. :)
2009. szept. 30. 19:52
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm h válaszoltál:)
2009. szept. 30. 19:57
 5/12 A kérdező kommentje:
igen szoktam szemezni + mosolyogni is rá:)
2009. szept. 30. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
énis félek :S
2009. szept. 30. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
19:52-es vagyok. Akkor jól csinálod :)) Osztálytársak vagytok? Hogy vetted észre,amikor mosolyogsz vissza mosolyog? Ha egy suliba vagy osztályba jártok,akkor egyszer kérd meg,hogy segítsen elmagyarázni valamit matekból vagy segitsen megcsinálni egy házit. Ez jó indok arra,hogy beszélgessetek,a srácok pedig szeretik megmutatni,hogy mennyire okosak és ügyesek.Ha mindent értesz,akkor is tegyél úgy,mintha ő tanította volna meg.Növeled az önbizalmát és az érdeklődését feléd,hisz elismerted,hogy mekkora zseni :) Persze ajnározni nem kell :) Ha bejössz neki,akkor ezek a délutáni korrepetálások vagy szünetbeliek segyteni fognak,hogy esetleg más témára is át tudjatok térni,esetleg elhivjon valahova.Te csak legyél barátságos,mosolyogj (ne idétlen heherészés) csak biztató mosolyok és sok elismerés neki :) Nem könnyű,de nagyon jó érzés,ha látod a másikon a kölcsönös érdeklődést. Sok sikert! :)
2009. szept. 30. 20:06
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

főleg a 19:52-esnek köszi a tanácsokat:))am igen egy suliba járunk:)

2009. szept. 30. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
utálom ha egy lány kezdeményez, mert abban semmi izgi nincs... kész kudarcként tudom megélni ha nem én szedek fel vkit:) F24
2009. szept. 30. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Uccsó válaszoló..Te is pasiból vagy látszik..xD:D A pasik szeretnek néha eldicsekedni h "húú milyen jó nőt szedtem fel."xD

De v olyan h a pasi félénk akk a lánynak kell kezdeményeznie:PPersze cs akk ha kölcsönös a vonzalom...

16/L

2009. okt. 1. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!