Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mernétek kezdeményezni egy srácnál? És fiúk! Ha egy nő kezdeményez, hogy veszi ki magát? Nem jobb az, ha a férfi teszi meg az első lépéseket, mert úgy a nő nehezebben becserkészhető és kihívás?
én általában úgy vagyok vele h kezdeményezzen csak a fiú, de ha látom rajta h nagyon zavarban van, akkor persze segítek rajta :) szóval szerintem elsősorban helyzet adja, manapság már mindkettő elfogadható.
L.19
én nem vagyok egy nagydumás srác sosem voltam nagy nőcsábász de pár pohár után már a legbénább mondatok is bejönnek a csajoknak...mert bármit mondok azt magabiztosabban mondom...
na ezzel csak azt akartam hogy ha ugy van a helyzet én sosem várok de volt már rá példa hogy odajött hozzám egy lány valami szar szöveggel de egyből leesett a tantusz és ilyenkor át kell gyorsan venni az irányítást...szóval engem nemzavar ha a csaj kezdi a dumálást
Szerintem egyáltalán nem ciki az,ha egy nő kezdeményez.
Ha a kiszemelt férfi kicsit félénk és viszont tetszik neki a kezdeményező nő,akkor utána úgyis hamar megnyílik neki a férfi.
Hogy valaki félénk,annak sokszor lelki okai vannak,őket bátorítani kell és nem megszólni.Sosem tudhatod,hogy mások mit éltek át,és miért olyanok,amilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!