Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért döntött úgy, hogy nem próbálkozik többet?
Figyelt kérdés
Nagyon odavolt értem, állandó érdeklődés, aggódás, kedvesség, többször is randira hívott. Miközben egy csomó más lány meg vele akart összejönni,de azokra ügyet sem vetett. Aztán egyszer bevallotta hogy érez irántam valamit,de erőltetni nem akar semmit,mondjam meg hogy kölcsönös e, mert ha nem akkor hagyni fog. Gondoltam ez valami taktika és elküldtem. Ő adott egy puszit a homlokomra,azt mondta hogy legyek boldog és elment, azóta nem láttam. Több hét eltelt.2019. júl. 30. 07:47
11/19 anonim válasza:
A mai vilagban könnyen lapoz mindenki. Mint a tinderen.
Aki vàr akàr több honapokat is vkire az ma màr a gyanus inkabb.
12/19 anonim válasza:
1) megkérdezi hogy van esélye nálad, mert ha nincs, akkor békén hagy és nem zaklat
2) te erre elküldöd őt
3) nem érted miért dönött úgy, hogy nem próbálkozik többet
f logic.
13/19 anonim válasza:
Mindeközben meg te taktikáztál. Kellenne a pasi de elküldted. Ő pedig elfogadta a döntésed. Ezt nem vártad, mi?
Hát, eltaktikáztad ...
14/19 anonim válasza:
"De tegnap volt a szülinapom és az üzenőfalamra írt annyit,h 'boldog születésnapot" vagy ennek semmi jelentősége?"
Semmi.
15/19 anonim válasza:
Itt egyedül te taktikáztál, el is cseszted vele az egészet. Most már késő, veregesd vállon magad és legközelebb normális ember módjára nyíltan kommunikálj idióta játszmázgatás helyett.
16/19 anonim válasza:
Miért még hányszor akartad elküldeni?
17/19 anonim válasza:
Ezt elcseszted. Az a baj, hogy ha most elkezdesz smúzolni, akkor (még ha lenne is valami), eleve már lejjebbről indulsz/indulnál.
18/19 anonim válasza:
Nagyon odáig volt érted,járt utánad,majd azért mondtál nemet,mert azt hitted taktika?Ezt a logikát.Szép!
Még korrigálhatsz,csak írni kéne neki,az igazat.Már ha akarsz valamit tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!