Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért döntött úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért döntött úgy, hogy nem próbálkozik többet?

Figyelt kérdés
Nagyon odavolt értem, állandó érdeklődés, aggódás, kedvesség, többször is randira hívott. Miközben egy csomó más lány meg vele akart összejönni,de azokra ügyet sem vetett. Aztán egyszer bevallotta hogy érez irántam valamit,de erőltetni nem akar semmit,mondjam meg hogy kölcsönös e, mert ha nem akkor hagyni fog. Gondoltam ez valami taktika és elküldtem. Ő adott egy puszit a homlokomra,azt mondta hogy legyek boldog és elment, azóta nem láttam. Több hét eltelt.
2019. júl. 30. 07:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem taktika volt, egyszerűen nem akart feleslegesen próbálkozni. Miféle taktika lett volna? Elég rendesen elszurtad, soha többé nem fog keresni. Ha elkezdesz futni utána sincs garancia semmire sem.
2019. júl. 30. 07:50
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Meddig kellett volna puncsolnia? Többször elutasítottad, elküldted. Rájött hogy nincs értelme próbálkozzon. Neked ez csak egonövelés volt semmi más. Vagy ha rosszul látom javíts ki, de ez nagyon így jön le.
2019. júl. 30. 07:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól kijátszottad magad...
2019. júl. 30. 07:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
És ha elmentél volna randira vele? Esélyt adhattál volna, maximum Te is elbizonytalanodsz, hiszen elég közel engedted magadhoz ahjoz, hogy megszeressen. Elszúrtad és már soha nem fog keresni.
2019. júl. 30. 07:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nemet mondtál. A nők nagy része pont azért van felháborodva, hogy nem értik meg a férfiak mit jelent a nem szó. Ő megértette. Én sem erőlködnék, mert minek?

Nem kellek kész, tovább kell lépni.

2019. júl. 30. 07:54
 6/19 A kérdező kommentje:
De tegnap volt a szülinapom és az üzenőfalamra írt annyit,h 'boldog születésnapot" vagy ennek semmi jelentősége?
2019. júl. 30. 07:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jelentősége nincs egy ilyennek. Még egy üzenetnek se feltétlenül lenne. Ha tetszik a fiú akkor esetleg írj neki.
2019. júl. 30. 08:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba liba. :D

Milyen taktika?

Oda volt érted, te meg nyomorultkodtál vele.

Simán megunta, és továbblépett.

Majd lesz olyan aki értékeli a kedvességet, és az odafigyelést.

Az, hogy írt a szülinapodra, nem jelent semmit.

Most már hagyd, legközelebb okosabb legyél. (nem leszel)

2019. júl. 30. 08:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést mutogatni fogom. Bocs, de eszméletlenül vicces. Nem akarlak megbántani, de verhetetlenül hülye vagy.
2019. júl. 30. 08:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert nemet mondtál. Mit gondolsz, örökre utánad fog epekedni? Van millió más lány a világon.
2019. júl. 30. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!