Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott randizni, évek óta próbálkozik, de?
1. ez most az elevenembe vágott, de legalább tényleg őszinte volt, értékelem, viszont két kérdés merül fel bennem: a.) itt kép nélkül hiába bizonygatom, de a jó nők táborát erősítem én is, még csak azt se lehet mondani, hogy rám fanyalodott, mert "ez maradt"...
b.) szerintem ő is jó pasi, vagyis nekem személy szerint bejön, de objektíve sincs gond vele
ilyenkor mi van?
Egy hús-vér fiatalnak mi a szarért kellene a netről ismerkednie. Millió hely van ahol lehet ismerkedni. A betűk, írások nem mondnak semmit. Ha valakit élőben látsz, és megragad, az a szerelem első látásra! Ezt soha nem fogod érezni, egy műanyagkapcsolatban!
Neked nem ez a srác kell, ezt itt Te leírtad!
A kérdésed innentől értelmetlen! Nem kell neked!
NEM!
Csak meg akar dugni egyébként!
4., 5. köszönöm. Igazatok van teljesen. Nem is csoda egyébként, ha azt hiszi, nem akarok semmit én se, mivel soha nem is keresem, teljesen egyoldalú ez a részéről, pedig érdekel engem is.
Amúgy a mai világ rákfenéje ez az egész facbook meg insta szarság... és szánom az olyan "férfiakat", akik részéről megvan a kereslet az ilyen lányokra és komolyan szükségét érzik, hogy lájkot nyomjanak, mintha kötelező lenne, aztán akinek van barátnője, bele sem gondolhat, hogy mit érezhet a lány. Undorító.
4. Én a saját értékemet nem lájkban mérem, de azért feltűnt ez és furának tartottam. Igaz az autószerelős hasonlat is, de nem tudom... nehéz téma ez.
" csak neten beszéltünk ...(előtte inkább csak flörtöltünk, szexchateltünk) "
"én egy visszafogott, normális lány vagyok"
What???!!!!
Kedves utolsó! A kettő a te vilagodban kizárja egymást? Igen, régen, úgy kb 1-2 évvel ezelőtt szexchateltem vele, tény hogy ma már nem tennem és nem is teszem, rég nem erről szólnak a beszelgeteseink, de kétlem hogy ez kizárná a normálissagot/visszafogottságot, felteve hogy tényleg nem könnyen kapható az ember lánya a valóságban. Márpedig én nem vagyok az.
Ennyire nem kell azért álszentnek lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!