Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívott randizni, évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott randizni, évek óta próbálkozik, de?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy srác, akivel még soha nem találkoztam, csak neten beszéltünk, ott ismertük meg egymást, viszont mindig jártam éppen valakivel, ezért nem jöttünk össze. Amikor az első barátommal szakítottunk, benyögte hogy el tudna komolyabbat is képzelni (előtte inkább csak flörtöltünk, szexchateltünk), de addigra már megismertem mást, aki nagyobb hatással volt rám és vele kezdtem járni, viszont azóta vele is szakítottunk. Tehát most végre elhívott rendes randira, viszont abból kifolyólag hogy soha nem volt komolyabb beszélgetésünk, csak mostanában, nem igazán bízom benne és ezt neki is többször mondtam. Amit főképp nem értek, hogy mindig látom, ahogy lájkolgatja csomó lánynak a képét, inkább a libás, ribis kinézetűeket, viszont én egy visszafogott, normális lány vagyok, habár szépnek tart mindenki, megnéznek az utcán és udvarlóm is akad, ennek ellenére nem teszem-veszem magam, egyáltalán nincsenek is ribis képeim. A szóban forgó srác nem is lájkolt már jó ideje semmit nekem, ezért nem értem, hogy mégis mit akarhat tőlem? hónapok óta puhítgat és érdeklődik felőlem, konkrétan a szakításom óta vetette be magát és mint mondtam, legutóbb már a randit vetette fel, amire a válaszom az volt, hogy várjunk még vele kicsit és ezt el is fogadta, de azóta több paranoiás kirohanásom volt, hogy ő csak szexet akar szerintem, úgyhogy úgy érzem jegelődött a dolog. Mit akar tőlem és miért nálam próbálkozik meg nekem írogat ha mellette ilyen lányokra nyáladzik? Csak szexre hajt vagy tényleg komolyan érdeklem?

2019. febr. 11. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Full őszintén? Egy jobb nő se jön neki össze. Téged már elkönyvelt fapinának ezért az esélytelenek nyugalmával puhítgat. Nem veszthet vele semmit, mert alapból nem vagy fontos neki és ha mégis beadod a derekad az csak jó lehet.
2019. febr. 11. 15:19
 2/12 A kérdező kommentje:

1. ez most az elevenembe vágott, de legalább tényleg őszinte volt, értékelem, viszont két kérdés merül fel bennem: a.) itt kép nélkül hiába bizonygatom, de a jó nők táborát erősítem én is, még csak azt se lehet mondani, hogy rám fanyalodott, mert "ez maradt"...

b.) szerintem ő is jó pasi, vagyis nekem személy szerint bejön, de objektíve sincs gond vele

ilyenkor mi van?

2019. febr. 11. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy hús-vér fiatalnak mi a szarért kellene a netről ismerkednie. Millió hely van ahol lehet ismerkedni. A betűk, írások nem mondnak semmit. Ha valakit élőben látsz, és megragad, az a szerelem első látásra! Ezt soha nem fogod érezni, egy műanyagkapcsolatban!

Neked nem ez a srác kell, ezt itt Te leírtad!

A kérdésed innentől értelmetlen! Nem kell neked!

NEM!

Csak meg akar dugni egyébként!

2019. febr. 11. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Szóval a likeok száma alapján ítéljük meg,hogy tetszhetünk-e valakinek.Értem,ez olyan 17 éves szint.Ismerős nekem ez a történet,sztem aztfigyeli mit reagálsz,féltékeny leszel,tesztelget.Gyerek még Ő is az biztos.Az autoszerelőnek a můhelybe is a pucér nős naptár lóg a falon arra csurgatja a nyálát,de azért van barâtnője,és nem ribizli.Ne találkozz vele,ha az önértékelésedből annyira futja,hogy mit akarhat tőled,mikor a fbn szexi nőket likeolgat,és tőled nem is akarhat komolyabbat,csak mert flörtölgettetek egymással.Meg ítélkezni sem kellene,hogy.tuti csak megfektetés a cél.Találkozni kell vele,egy esélyt adni,és majd meglátod mi lesz.
2019. febr. 11. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Nyuszi én elhiszem ,hogy nagyon szép vagy. Persze hogy jó nőnek tart, de úgy könyvelt el a kis agyában, hogy téged nem fog ágyba vinni. Erre írtam azt hogy nincs vesztenivalója. Te viszont nem fogod komolyan venni addig amíg instán az összes riban**ak likeolgat. Itt a fő probléma az, hogy a srác nem gondolja hogy téged konolyan érdekelne ő párkapcsolat szempontjából.
2019. febr. 11. 15:38
 6/12 A kérdező kommentje:

4., 5. köszönöm. Igazatok van teljesen. Nem is csoda egyébként, ha azt hiszi, nem akarok semmit én se, mivel soha nem is keresem, teljesen egyoldalú ez a részéről, pedig érdekel engem is.

Amúgy a mai világ rákfenéje ez az egész facbook meg insta szarság... és szánom az olyan "férfiakat", akik részéről megvan a kereslet az ilyen lányokra és komolyan szükségét érzik, hogy lájkot nyomjanak, mintha kötelező lenne, aztán akinek van barátnője, bele sem gondolhat, hogy mit érezhet a lány. Undorító.

4. Én a saját értékemet nem lájkban mérem, de azért feltűnt ez és furának tartottam. Igaz az autószerelős hasonlat is, de nem tudom... nehéz téma ez.

2019. febr. 11. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Hat ha jo csaj vagy es volt szexchat, akkor miert ne akarna randizni, komolyitani? Talalkozz vele szerintem es megtudod bizhatsz-e benne!
2019. febr. 11. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy segíthettem. Én sem értem miért likeolgatnak kapcsolatban lévő férfiak. Talán ettől bármi megváltozik? Rájuk ír a csaj és randit kér? 😂 Az ilyen nőket nem lehet likeokkal felszedni, de az tény hogy ezek a nők is végignézik ki likeolt nekik ill. ki nézi őket. Sokat sejtető profillal a közelükbe lehet férkőzni. Bocs kicsit elkanyarodtam. A lényeg, ha bejön neked a pasi jelezd neki. Ebben nincs semmi megalázó. Egy esélyt megér, de ne add könnyen magad élőben.
2019. febr. 11. 16:08
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

" csak neten beszéltünk ...(előtte inkább csak flörtöltünk, szexchateltünk) "

"én egy visszafogott, normális lány vagyok"

What???!!!!

2019. febr. 11. 16:28
 10/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! A kettő a te vilagodban kizárja egymást? Igen, régen, úgy kb 1-2 évvel ezelőtt szexchateltem vele, tény hogy ma már nem tennem és nem is teszem, rég nem erről szólnak a beszelgeteseink, de kétlem hogy ez kizárná a normálissagot/visszafogottságot, felteve hogy tényleg nem könnyen kapható az ember lánya a valóságban. Márpedig én nem vagyok az.

Ennyire nem kell azért álszentnek lenni.:)

2019. febr. 11. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!