Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randizni, aki nem akart velem randizni?
Figyelt kérdés
Tavaly tavasszal még fogtam a kezét az egyetemen és a templomba menet is, de aztán indok nélkül eldobott engem. Nem tudom kiverni a fejemből. Ő csak testvéri-baráti érzelmeket táplál. Szőke, gyönyörű és 31. Mit ronthattam el? Nem árulja el!2019. jan. 31. 16:50
2/7 anonim válasza:
Kérd meg a pap bácsit, hogy "véletlenül" hagyjon kettesben titeket mise után a sekrestyében. Esetleg biztos, ami biztos, zárja is rátok.
3/7 anonim válasza:
Leszbikus. És az utólsó próbálkozás voltál. Nem jött össze. Elégedj meg a barátságával. 31 évesen már nem halogatná ha nem lenne nyomós oka!
Te hány éves vagy? Fiú vagy, vagy lány vagy te is? Mindenki félkész kérdéseket rak fel. Azért mert kamu, és a reakcióktól függ hogy mit csinál magából?
4/7 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem: azt írta nem leszbi. Én férfi vagyok és hetero.
2019. jan. 31. 17:08
5/7 anonim válasza:
" 31 évesen már nem halogatná ha nem lenne nyomós oka!"
Dehogy nem. 31 évesen sen fog összejönni az első jelentkezővel, ha nem érzi, hogy valóban összeillenek.
6/7 A kérdező kommentje:
Vallásos nő.
2019. jan. 31. 19:09
7/7 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit. Másba szerelmes. Minek akarsz randizni valakivel, aki nem szerelmes beléd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!