Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan reagáljam le ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljam le ha a lány akarja megmondani, hogy hova menjünk randizni?

Figyelt kérdés
Udvarolgatok egy lánynak aki tetszik nekem. Mindig amikor elhívom randizni én jövök egy témával de neki mindig éppen másra van kedve. Pl most is elhívtam egy vacsorára de neki sétálni van kedve. Nincs bajom a sétálással de miért nem lehet a vacsi? Mivel nem akarom megbántani hagyok utána, nem akarok nagy feneket keríteni neki...csak hát így állandóan ő irányit.
2019. jan. 16. 15:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem ezzel mi a baj. Vagy szerinted csak a férfi szabhatja meg hogy hol legyen a randi ??!! Lehet azért nem akar vacsorát mert nem akarja hogy meghivd. Magamból indulok ki én utalom ha valaki helyettem akar fizetni
2019. jan. 16. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Miért az jobb lenne, ha nem szól semmit sem, elmentek vacsizni és végig látod rajta hogy szarul érzi magát, mert nem oda akart menni?

Inkább örülj, hogy tudja használni a száját és meri is.

2019. jan. 16. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Ertem en a gondodat, de nem lehet, hogy csak nem akarja, hogy tul sokat kolts ra?
2019. jan. 16. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Ez kész botrány, szakitási ok.

Én örültem, ha mondott ilyet. Legalább azt csináljuk amihez kedve van.

Majd akkor aggódjál, ha azt mondja, bocs, de veled se ide, se oda.

2019. jan. 16. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
42%

Nyilvánvalóan nem stabil a férfi önképed, mert az érdek képviseletét irányítottságnak éled meg, és alá is rendelődsz, mert félsz a következményektől, hogy mi lesz ha kifejezed az egyet nem értésedet.

Ebben a helyzetben nem attól leszel férfi ha irányítod a nőt, attól leszel férfi ha irányítod az életedet és mersz úgy cselekedni ahogy cselekedni vágysz.

"de miért nem lehet a vacsi?"

Miért ne lehetne?

Vállald fel az igényeidet, ahogyan ő is teszi: "neki sétálni van kedve."

Neked meg vacsorázni van kedved, közöld és beszéld meg vele(ne rá, és azt se hagyd, hogy ő rád beszélje a magáét).

2019. jan. 16. 15:58
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Máskor meg az a baj, hogy MINDEN nő passzív, és csak várja a sültgalambot, hogy a férfi szórakoztassa, de magától nem mond semmit, nem ad ötleteket. :D

Hagyd békén ezt a lányt, és engedd át valaki olyannak, akinek ez jön be, te meg keress valami mulya passzív csajt. Happy end.

2019. jan. 16. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Haha,vagy azt hiszi vacsora=szex.Ha irânyítani szeretnél tedd azt legközelebb.Eddig Ő mondta meg hova menjetek,most Te jössz.
2019. jan. 16. 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Hagyd békén csóri nőt. Biztos vagyok benne, hogy nincs szüksége olyan beteges emberre, mint amilyen jelenleg te vagy.

Ha már ezen húzod a szád, akkor semmi értelme kapcsolatba kerülni.

2019. jan. 16. 16:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Pfff mennyi rosszindulatú válasz érkezett. Elképesztő, hogy egyesek mennyire képesek félreértelmezni a kérdést csak, hogy a napi frusztráltságukat kiböföghessék. Szakítóok? Vacsora=szex? Hagyjam békén? ... Klassz
2019. jan. 16. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Férfi nem azért van hogy irányítsa a nőt !! Nőket nem kell irányítani
2019. jan. 16. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!