Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljam le ha a lány akarja megmondani, hogy hova menjünk randizni?
Figyelt kérdés
Udvarolgatok egy lánynak aki tetszik nekem. Mindig amikor elhívom randizni én jövök egy témával de neki mindig éppen másra van kedve. Pl most is elhívtam egy vacsorára de neki sétálni van kedve. Nincs bajom a sétálással de miért nem lehet a vacsi? Mivel nem akarom megbántani hagyok utána, nem akarok nagy feneket keríteni neki...csak hát így állandóan ő irányit.2019. jan. 16. 15:39
11/14 anonim válasza:
Kössetek kompromisszumot, pl. vacsora előtt vagy után sétáltok egyet, vagy most sétáltok, de legközelebb az lesz, amit te akarsz, stb. Ha nem megy bele, akkor egy totálisan kompromisszumképtelen kislánnyal van dolgod, és nem érdemes erőltetned vele a továbbiakat.
12/14 anonim válasza:
Én azt írtam mit vehetett le a vacsora ajanlatbol.Ezért mondott nemet,és menne inkább sétálni.Ha ez neked rosszindulat.
13/14 anonim válasza:
A többséggel ellentétben teljesen megértelek. Mindenki leragadt a vacsoránál ,holott ez csak egy példája volt a kérdezőnek a sok közül, ugyanis azt írta, hogy MINDIG másra van kedve. Meglátásom szerint ha mindig az ő akarata érvényesül akkor ez várható akkor is ha összejöttök. Engem is zavarna, mert ezzel ő irányít. ÉS ne azza lfoglalkozz, hogy nem akarod megbántani, tanulja meg, hogy te hordod a nadrágot, ha pedig ez nem tetszik neki, nem baj, ezzel is te nyersz.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó...örvendek, hogy valaki megértette a lényeget.
2019. jan. 16. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!