Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit vigyek ha magához visz randizni, vacsorázni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 00:07
1/11 anonim válasza:
Kotont. Annyit, ahány menetet akarsz.
32/f
2/11 anonim válasza:
Egy üveg bor vagy valami?
Vagy simán csak kérdezd meg, hogy vigyél-e valamit. Nálunk volt egy vicces helyzet, amikor erre azt a választ kaptam, hogy ugorjak már be tojásért mert elfelejtette. :D
Vagy ha szeretsz sütögetni akkor vigyél valami desszertet a vacsi utánra. Vagy ne vigyél semmit, szerintem annyira nem elvárás.
3/11 anonim válasza:
Itt valakit nagyon meg fognak barázdálni. 😃😃😃
4/11 anonim válasza:
Bor vagy desszert.
Váltóbugyit és fogkefét is bedobhatsz, reggel jól fog jönni :D
6/11 anonim válasza:
Én ha áthívok nőt magamhoz, hogy vacsorát főzzek (3.-4. randi körül), mindig azt mondom neki hozzon egy üveg bort.
7/11 anonim válasza:
Te mész hozzá lakásra, te ismered, nem? Vigyél gumit.
8/11 anonim válasza:
Én vinnék magamnak valami kajàt biztonsàg kedvéért ha nem lenne jó a vacsora.Pénzt.Kellhet taxira ha az éjszaka közepén haza akarnék menni.Fő a biztonsàg.
9/11 A kérdező kommentje:
Barázdálni 😂😂
Köszönöm, tudom h kell az alapcucc :D
Azt nem tudom mit vihetnék egy üveg bor v pezsgő olyan kevésnek tűnik :D
2019. jan. 17. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!