Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott randizni, évek óta próbálkozik, de?
8. Ha nem is lehet őket felszedni lajkkal, azért a kis visszaigazolásra vágyó lelküknek kiváló tuning, szó szerint küzdenek érte hogy továbbra is kapják és értékelje valaki az attention whoreságot, de a valóságban csak olyannal állnak le, akin látják hogy van kocsi, pénz, óra meg ami kell... igen :) sokat sejtető profil, ahogy mondod. Ezek a kisfiúk meg adjak alájuk a lovat és talán még remélnek is valamit. De amúgy valójában meg nem akarnának ők ilyen barátnőt, már aki igényes férfi, mert ezek a lányok teljesen tucatok. Az a baj hogy már annyian vannak, akárhová kattint az ember, hogy az ingerküszöb az egekben nálam, mondjuk én nő vagyok szóval irreleváns...:Dddd
Na de mindegy, nem akartam captain obvious lenni, nem az zavar hogy ilyenek, hanem az hogy egyre kevesebb igazi nő van és jó lenne egy normális tendenciát látni..
Persze, fogom jelezni felé, csak előbb a buszkesegem valahogy levetkőzöm.
Nem akarok feletted pálcát törni, de ha már annó szexchateltetek, nem értem, mire fel csodálkozol a laza hozzáállásán a csávónak. Szerintem egy esélyt, randit simán megérne amúgy a dolog.
Szintén nem bántásnak szánom, de az angol töltelék kifejezésektől nem tűnik senki intelligensebbnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!