Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívott randizni, évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott randizni, évek óta próbálkozik, de?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy srác, akivel még soha nem találkoztam, csak neten beszéltünk, ott ismertük meg egymást, viszont mindig jártam éppen valakivel, ezért nem jöttünk össze. Amikor az első barátommal szakítottunk, benyögte hogy el tudna komolyabbat is képzelni (előtte inkább csak flörtöltünk, szexchateltünk), de addigra már megismertem mást, aki nagyobb hatással volt rám és vele kezdtem járni, viszont azóta vele is szakítottunk. Tehát most végre elhívott rendes randira, viszont abból kifolyólag hogy soha nem volt komolyabb beszélgetésünk, csak mostanában, nem igazán bízom benne és ezt neki is többször mondtam. Amit főképp nem értek, hogy mindig látom, ahogy lájkolgatja csomó lánynak a képét, inkább a libás, ribis kinézetűeket, viszont én egy visszafogott, normális lány vagyok, habár szépnek tart mindenki, megnéznek az utcán és udvarlóm is akad, ennek ellenére nem teszem-veszem magam, egyáltalán nincsenek is ribis képeim. A szóban forgó srác nem is lájkolt már jó ideje semmit nekem, ezért nem értem, hogy mégis mit akarhat tőlem? hónapok óta puhítgat és érdeklődik felőlem, konkrétan a szakításom óta vetette be magát és mint mondtam, legutóbb már a randit vetette fel, amire a válaszom az volt, hogy várjunk még vele kicsit és ezt el is fogadta, de azóta több paranoiás kirohanásom volt, hogy ő csak szexet akar szerintem, úgyhogy úgy érzem jegelődött a dolog. Mit akar tőlem és miért nálam próbálkozik meg nekem írogat ha mellette ilyen lányokra nyáladzik? Csak szexre hajt vagy tényleg komolyan érdeklem?

2019. febr. 11. 15:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8. Ha nem is lehet őket felszedni lajkkal, azért a kis visszaigazolásra vágyó lelküknek kiváló tuning, szó szerint küzdenek érte hogy továbbra is kapják és értékelje valaki az attention whoreságot, de a valóságban csak olyannal állnak le, akin látják hogy van kocsi, pénz, óra meg ami kell... igen :) sokat sejtető profil, ahogy mondod. Ezek a kisfiúk meg adjak alájuk a lovat és talán még remélnek is valamit. De amúgy valójában meg nem akarnának ők ilyen barátnőt, már aki igényes férfi, mert ezek a lányok teljesen tucatok. Az a baj hogy már annyian vannak, akárhová kattint az ember, hogy az ingerküszöb az egekben nálam, mondjuk én nő vagyok szóval irreleváns...:Dddd

Na de mindegy, nem akartam captain obvious lenni, nem az zavar hogy ilyenek, hanem az hogy egyre kevesebb igazi nő van és jó lenne egy normális tendenciát látni..

Persze, fogom jelezni felé, csak előbb a buszkesegem valahogy levetkőzöm.

2019. febr. 11. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem akarok feletted pálcát törni, de ha már annó szexchateltetek, nem értem, mire fel csodálkozol a laza hozzáállásán a csávónak. Szerintem egy esélyt, randit simán megérne amúgy a dolog.

Szintén nem bántásnak szánom, de az angol töltelék kifejezésektől nem tűnik senki intelligensebbnek...

2019. máj. 29. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!