Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28 év körüli nőknél mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 év körüli nőknél mennyire elvárás, hogy legyen a pasinak autója, akivel randizgatnak?

Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 22:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem szempont.
2019. júl. 30. 01:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem az.
2019. júl. 30. 07:25
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Én is csak a jogsit várom el. Autóm van nekem is, kettő felesleges lenne, így se tudom nagyon hova tenni. Könnyebb vele az élet, és az egyik válaszolónak maximálisan igaza van, a gyerekvállaláshoz gyakorlatilag elengedhetetlen, hogy legyen. Meg majd biztos 8-9 hónapos terhesen állok a metrón, mikor megyek az orvoshoz, hogy hátha megindul a szülés, aha.

Amúgy, egyik válaszolóra reflektálva: az őseink úgy éltek autó nélkül, hogy nem mentek sehova. A nagyanyáink idejében is nagy durranás volt egyáltalán a Balatonra elmenni, nemhogy még a horvát tengerpartra. Régebben meg legfeljebb a szomszéd faluba mentek el, olyan, hogy nyaralás, kirándulás, olyan nem létezett. Persze, túl lehet élni így is, csak minek?

2019. júl. 30. 07:28
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
20 év felett minden nő elvárja, hogy kocsival furikázd a pici popsiját mindenhova. És nem akármilyennel, hanem minimum 4-5 millióssal.
2019. júl. 30. 07:40
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

#14 honnan veszed? Nem minden ki felszínes riherongy ám. Én soha nem vártam el hogy autóval cipelje a seggem a párom. Ne általánosíts!

N

2019. júl. 30. 07:45
 16/23 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Köszönöm a privátot de nem kell autót venni nekem és nem ismerkedem. Csak a véleményem írtam le.

N

2019. júl. 30. 07:48
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Csúnya szó az elvárás, de igen. Valami baromi fefiatlan ha nincs kocsija, jogsija.
2019. júl. 30. 08:02
 18/23 anonim ***** válasza:

Van kocsim es jogsim es imadok vezetni

Szoval nem igazan erdekel h van e kocsija vagy jogsija

Mondjuk ha lenne sem vezethetne a kocsim es tuti h az enyemmel mennek mindig ☺

2019. júl. 30. 08:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát, én 29 vagyok, és mikor gyerek voltam, nekünk volt egyedül autónk. Mi vittük a többieket ki az állomásra, mikor nyári táborba mentünk. Ez Pest, 90-es évek közepe, vége. És a barátnőim anyukái autó nélkül hordtak ki több terhességet is.
2019. júl. 30. 11:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem az. Nem ettol lesz valaki ha autoja van. A volegenyemnek nincs, mert latas problemai vannak igy nem lehet jogositvanya. Megis megvagyunk 6 eve.
2019. júl. 30. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!