Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokkal nehezebb lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal nehezebb lesz az ismerkedés, ha nincs diplomám?

Figyelt kérdés

Gondolom elég sok lánynál elvárás ez.

Én egyetemre járok jelenleg,de egyáltalán nem szeretem.Itt akarom hagyni.

Itt vidéken ez az egyetlen szóbajöhető szak volt.Az olyan szakok,amik érdekeltek volna tényleg,azok meg messzebb voltak,nagyvárosokban,albérletre meg nem volt pénzem.Így itthon maradtam.Ezt az egyetemet meg egyáltalán nem szeretem,valószínű hogy itthagyom.Olyan szakot nem akarok elvégezni,ami nem is érdekel.Akkor viszont diplomám sem lesz,az meg elvárás a legtöbb nőnél.

2019. máj. 8. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
A legtöbb nőnél nem elvárás...
2019. máj. 8. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem ez a lényeg, ez kevés nőt érdekel.
2019. máj. 8. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Érdekes, ismerősi körből a mesterembereknek, "szakiknak" vannak a legfullosabb feleségei..
2019. máj. 8. 22:16
 4/13 anonim ***** válasza:
36%

"Az olyan szakok,amik érdekeltek volna tényleg,azok meg messzebb voltak,nagyvárosokban,albérletre meg nem volt pénzem.Így itthon maradtam"

DIÁKMELÓRÓL hallottál már? Rengetegen dolgoznak iskola mellett a megélhetés miatt. Ja, vagy te ehhez lusta voltál? Nem akartad feladni a kényelmedet?

Na, emiatt a viselkedésed, hozzáállásod miatt vagy visszataszító és nem azért, mert csak érettségid van.

A legtöbb lánynál NEM elvárás a diploma!

2019. máj. 8. 22:18
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Nem kértem soha legmagasabb iskolai végzettséget az első randin. Az egyetem egy nagyon drága IQ teszt. A munkaerőpiacon és a párkapcsolatipiacon is csak egy bizonyíték: arra, hogy tudsz önállóan gondolkodni, hatékonyan írni és olvasni, összpontosítani, dolgozni egy kitűzött célért, információkat felkutatni, strukturálni stb

Szóval amellett, hogy nőként nem érdekel - a fentieket én drága IQ teszt nélkül is meg tudom állapítani egy pasiról - javasolnám,hogy jól gondold át a dolgot. Akkor is, ha nem fogsz a szakterületen dolgozni, jó ha van egy diploma, amit lehet lobogtatni (nem a csajoknak, munkaadóknak).

2019. máj. 8. 22:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Sajnos belefuthatsz olyan nőkbe akiknek alap a diploma, de ezt lóvéval tudod kompenzálni.
2019. máj. 8. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen. Csajozásbol feltétlenül szerezz diplomát, különben eláshatod magad.
2019. máj. 8. 22:54
 8/13 A kérdező kommentje:

#4 150-től kezdődik egy albérlet,annyit diákmelóból se szedek össze.Hitelt felvenni meg nem fogok,semmi pénzért.Főleg,hogy büfészakok voltak azok,amik érdekeltek (nemzetközi kapcsolatok,politológia,közigazgatásszervező).

Ha elmentem volna egy ilyen szakra,amivel elhelyezkedni sem tudok,fennállt volna a veszélye,hogy egy életre eladósodtam volna és nyöghettem volna a milliós diákhitelt nettó 120 ból.

Akkor már célszerűbb volt el se menni oda.Nem érte volna meg.

2019. máj. 9. 00:05
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

Városi , 30-as nőnek alap. Kb mint hogy tiszta ruhát veszel fel randira. Max akkor elnézik ha valami jól fizető tuti melód van. Mondjuk informatikus, vagy valami benfentes tuti pozició. Anélkül esélytelen.

Persze iskolázatlan nőknél nagyobb az esélyed, és ahogy irod vidéki vagy és nem lesz diplomád. Szóval szerintem inkább sokkal lejjebb keresgélj.

2019. máj. 9. 01:48
 10/13 anonim ***** válasza:
A diplomán nem múlik a sikered a nőknél, az anyagi helyzeteden igen. Diplomások között több a gazdag, de nem feltétlenül jár együtt a kettő.
2019. máj. 9. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!