Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók?
Csináljak valamit ? Mondjak valamit? Milyen érzés? Mennyire lehet beegni?
18/L
Az én első csókom rossz volt és aligha ideális:D
Ha azzal az emberrel történik akivel közel álltok egymáshoz, szerelmesek vagytok akkor meg teljesen mindegy mert nem tudsz beégni. Főleg ha neki is az első.
Béna és nyálas. Ne várd, hogy egyből tökéletes lesz és jönnek a rózsaszín felhőcskék
Olyan, mint a biciklizés, bele kell jönni
Én az első normális csókom közben beleröhögtem a barátnőm a szájába és nem bírtam abbahagyni. Mentségemre szóljon hogy 14 voltam.
21/L
Csak hogy ilyen is legyen.
Nekem mesés volt. Lassú és forró. Nem tolakodó. Finom. Édes. Nem feszengtem, nem is bírtam volna beégni. Az nem erről szólt.
Szar xd
Bar en olyannal csináltam aki tetszett is és a barátom is volt akkor, az első de borzalmas volt és az összes csok borzalmas volt azzal a sráccal, mások is mondták később hogy borzasztoan csókol 😹 mondjuk en amugy se vagyok egy csokolozos ember nem is szeretek csókolózni amugx annyira, és nem is élvezem a mostani barátommal se annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!