Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után ha nem volt csók és semmi konkrét testi közeledés szerelmi vallomás akkor elszúrtam?
Soká lesz mire újra randira tudom hívni hónapok akár fél év és az a helyzet hogy én beleszerettem.
De nem tudom hogy kölcsönös e?
Úgy néz ki ő egy nehezebben nyíló távolságtartó lassan hódítható típus én meg tudok nyílni ne konkrétan félek kezdeményezni szintet lépni például a száma sincsen meg csak írni tudok neki.. :(
Az a baj hogy gyárgotatom az "elméleteket" hogy lehet nem is tetszek neki meg esélyem sincs nála pedig nagyon jól éreztük magunkat és mély beszélgetéseink voltak.Nevettünk is végig egymás szemébe néztünk. Neki vannak a világon a legszebb szemei de sajnos ezt akkor nem mondtam neki aznap :/
F29
Fogalmam sincs hogy lépjek át határokat :(
Hogyan lépjek szintet az ismerkedésben..
Pedig ővele tényleg szeretnék megállapodni mert olyan tökéletes számomra kívül belül kisugárzásra az egész lénye amivel fogalakozik, ahogy látja a világot, ahogy öltözködik, ahogy beszél, ahogy hordja a haját hogy családot szeretne ő is minden..
Még szerencse, hogy nem volt szerelmi vallomás. Komolytalan és creepy első randin.
Miért nem tudod randira hívni hamarabb?
Azért mert Angliában élek jelenleg de nem tudom maradjak e mert jó lenne megalapoznom legalább valami ingatlant..
Szóval nem olyan egyszerű hazamennem mert szabadsággal kell kóperálni meg ugy van hogy azért nem akkor megyek amikor akarok..
De amugy szeretnék megállapodni és miatta hazaköltöznék ha tudnám hogy komolyra fordulhat nekem fontosabb hogy legyen párom feleségem már családom minthogy játsszam itt a világpolgárt..
Otthon nyilván kevesebbet keresnék vagy az is lehet hogy vállalkoznék vannak konkrét ötleteim csak a pénz is lassabban gyűlik mint terveztem. Könnyel elfolyik a pénz ha az ember kicsit nem figyel oda
Nyomorult egy világ az, ahol az kudarc, ha két végső soron még mindig idegen nem kapja le egymást. Nem leszek álszent, nekem is végződött csókkal egy fél napos randim, de nagyon sokat beszélgettünk és nagyon hamar megvolt a közös hang. De lett 4 éves kapcsolatom úgy is, hogy a harmadik randin ímmel-ámmal megcsókoltam, aztán valamikor 3-4 hónapra rá lett belőle szex, pedig nem voltam szűz.
Ne agyald túl, szerintem korai lenne eldönteni, hogy gáz van - e. És nem az az alfakan, aki megbsz valakit az első randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!