Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő kezdeményezi az első csókot, az jelent valamit?
Én is az lennék így... Próbáld komolyabbra fordítani, aztán meglátod arra mi lesz a reakció.
32/f
De sok töketlen szerencsétlen ember van, komolyan. Aztán még ők sírnak, hogy miért nincs párkapcsoltuk, vagy ha van, akkor rövid időn belül miért ér véget.
Őszinte nyílt kommunikációról hallottál már?
Szerinted, hogy lesz komolyabb egy kapcsolat? Úgy hogy sokat beszélgettek, megismeritek a másikat, programokra jártok.
Talán azt szeretné, ha fognád a tökeidet és egy határozott férfi lennél, ha már te nem voltál hajlandó őt elsőként megcsókolni.
Ha ennyiből nem esik le neked, hogy szeretne tőled valamit, akkor ott nagy problémák vannak.
Például mondd neki, hogy mit akarsz.
32/f
Ha tényleg ennyire távolságtartó és hullámzó, azon én sem tudnék kiigazodni.
Azon ha megcsókol én is meglepődnék, de kezdeményezett, utána a következő csókot adhattad volna neki te és láttad volna mit reagál.
De meg is kérdezhetted volna: Ezt most mire véljem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!