Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy nő kezdeményezi az első csókot?
Figyelt kérdés
Férfiak, nők válaszát is örömmel fogadom, de akik egy ilyen egyszerű kérdésre sem tudnak értékelhető választ adni, kérem kíméljenek.2015. jan. 16. 22:01
1/8 anonim válasza:
A kérdés nem egyszerű.
Vagy bamba a pasi, vagy nem tetszik neki a lány.
2/8 anonim válasza:
Hm. Én azt mondanám, hogy olyan biztos az érzése, hogy nem fél kezdeményezni.
3/8 CptTomato válasza:
Semmi különös nincs benne.... ha a lány elöbb érzi a csókra való "kényszert" akkor csókolja meg...
4/8 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond. De úgy az igazi, ha egyszerre kezdeményezik.
5/8 anonim válasza:
örülnék neki, mert azt jelenti szeret, akar engem :3
6/8 anonim válasza:
nekem tetszene
bár én egy nagypofájú gyáva alak vagyok :D
7/8 anonim válasza:
Nálam így volt az első randin. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy kezdeményezzek, a csaj megtette helyettem, és rohadt jól esett. Egyikünk sem bánta. :)
8/8 anonim válasza:
semmi. arra gondolnék, hogy tetszem neki. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!