Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhat ilyet a pasas a mai modern világban, hogy elsö talalkara odautazzak az ö városába?
Egy tanult pasas , fogorvos tehat van penze vonatjegyre , de ö nagyon sokat dolgozik hetközben es ha hetvegen utazik , nagyon faradt lesz
Azt se ajanlja hogy kifizeti az utam.
Mondjuk en nem is akarok hozza menni elsö talalkan , túl korai lenne
Most tudom, jöhet ö is , de a kerdes az, hogy ez az ajanlata nem azt mutatja hogy nem túl motivalt a talalkozasra , vagy tenyleg elvarhatja , hogy tegyek en egy lepest , ha nekem ö fontos ?
Konkretan megmondta azt is , hogy szeretne ha történnének dolgok , tehat nem csak kavezas stb
Vajon meg van szokva , hogy dölnek a nök es nem kell tegyen semmit , mert raharapnak a titulusára?
( utananeztem a kilétének , tenyleg az akinek mondja magat )
Tudom , hogy sok nö van, aki az en koromban örulne ha ranez egy ferfi es odautazna , de en nem fogok .
Csak kivancsi vagyok , hogy mi allhat az ajanlat mögött ?
Megteheti, ekkora ász!
Minek pedálozzon, ha valaki akarja őt, tegye meg amit kér.
Nem kötelező, kereshetsz mást.
Én nem mennék a helyedben, hiába fogorvos, és jól tud tömni :D
En sem megyek
Meg az is lehet h meleg es nögyulölö , közepkorú es sehol vlt feleseg , gyerekek
Allitólag tanult
Jaj, te írtad ki múltkor, hogy a menő fogorvossal együtt vagy, de te fizeted a vonatjegyedet, ő megtehetné, de nem segít, meg ő sosem megy hozzàd.
Ennyire akarsz egy fogorvost magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!