Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a mai modern világban ez baj?
Túlságosan sokat ne írogass neki, mert rászorulónak fogsz tűnni.
Hagyd, hogy ő is keressen.
Ha valaki 3 naponta keres, az olyan, mintha nem is keresne.
Nem értem mi olyan lehetetlen abban, hogy írsz a másiknak úgy, hogy nem látod.
Én sem vagyok jó telefonálásban, chat az megy valamilyen szinten. Ezért kerülöm is, van hogy megmondom ne haragudj de nem hívlak mert nem akarok hülyét csinálni magamból mert max síri csend lesz:)
Volt aki ebből viccet csinált és azt mondta nem baj majd hallgatunk mindketten :) végül beszéltünk, és a 2-3 ik már egész jól ment. Olyan is volt aki azt mondta nem baj majd ő szóval tart. :)
Valahol egyébként nem normális hogy az ismerkedés kezdeti szakasza áttevódik a chatre, meg telefonálásra, nemhogy pár alkalom után taliznának.
Mondjuk megértem a nőket, az itteni rémtörténetek alapján mikor egy egy randin valami borzalmas alakkal kell(ene), személyesen társalogni,hát az sem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!