Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhat ilyet a pasas a mai modern világban, hogy elsö talalkara odautazzak az ö városába?
Egy tanult pasas , fogorvos tehat van penze vonatjegyre , de ö nagyon sokat dolgozik hetközben es ha hetvegen utazik , nagyon faradt lesz
Azt se ajanlja hogy kifizeti az utam.
Mondjuk en nem is akarok hozza menni elsö talalkan , túl korai lenne
Most tudom, jöhet ö is , de a kerdes az, hogy ez az ajanlata nem azt mutatja hogy nem túl motivalt a talalkozasra , vagy tenyleg elvarhatja , hogy tegyek en egy lepest , ha nekem ö fontos ?
Konkretan megmondta azt is , hogy szeretne ha történnének dolgok , tehat nem csak kavezas stb
Vajon meg van szokva , hogy dölnek a nök es nem kell tegyen semmit , mert raharapnak a titulusára?
( utananeztem a kilétének , tenyleg az akinek mondja magat )
Hol ismerted meg,társkeresőn?
Ne menj el,nem ismered.Sosem tudhatod ki vár rád.Biztos sok nőt behálóz a titulusával,szerintem téged is.
Jaj, te írtad ki múltkor, hogy a menő fogorvossal együtt vagy, de te fizeted a vonatjegyedet, ő megtehetné, de nem segít, meg ő sosem megy hozzàd.
Ennyire akarsz egy fogorvost magadnak?
Bazzz tényleg ismerős volt a kérdés.
abban a sztoriban a fogász nem jogász volt?
mindegy, "jogász, fogász nem doktor", ahogy az ÁOK-sok mondják:)
te amúgy úgy beszélsz, ahogy írsz? hogy tudott "összejönni" veled egy menő fogorvos?
Nem hiszem, hogy egy fogorvosnak szuksege van arra, hogy tarskereson probaljon komoly partnert talalni.
Szoval ebbol kiindulva, valoszinuleg ez csak szorakozas neki. Foleg ha neked kellene odamenni.
Az a pasi aki igazan erdeklodik, az tesz is valamit, az legalabb, ez a minimum, hogy felajanlja, hogy kifizeti az utad.
Csak szex.
Azert meg nem eri meg ennyit utazni es penzt kolteni.
Tényleg van, hogy a csaj rohangál.
Menő vagyok de nem érek rá akkor küldök érted egy autót ami hoz és visz.
Frissen és kényelmesen utazz!
De ez a gyerek had dugjalak meg..
"Konkretan megmondta azt is , hogy szeretne ha történnének dolgok , tehat nem csak kavezas stb" - XD Bakker, egy vonatjegy meg egy kávé áráért házhoz jön a nő. Ha ezt előbb tudom, tutira kihasználom! XD
Legyen eszed kérdező!
De hiszen már az elôzô kérdésed alapján odautaztál nem? Csak lepattintott. Még a gyereked felügyeletét is meg kellett oldanod.
Az nem te voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!