Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúknak miért ilyen alacsonyak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak miért ilyen alacsonyak az elvárásaik a lányokkal szemben?

Figyelt kérdés

Az összes olyan lányismerősöm, akik soha nem sportolnak, és emiatt folyton görnyedten tartják a hátukat, van rajtuk legalább 10 kg felesleg, mind csupa jó pasikkal járnak.

Egy ismerősöm (szinten gyúrós, gazdag jó pasi) magyarázta múltkor nekem, hogy el kell fogadni, hogy a lányok bármilyen hülyeségem tudnak hisztizni órákig, mert “ez van”.

Ezeket miért fogadjátok el ennyire könnyen, kedves fiútársaim?

(Fordítva is tehetnék fel hasonló kérdést, mielőtt a lányok szexizmussal vádolnának! Csak most a fiúk szemszöge jobban érdekel, mivel én is az vagyok.)

2019. febr. 5. 16:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Hát, én őszintén nem tudom, te milyen helyeken jársz, de én pont azt látom, hogy a csajok jórésze irtó szexi, csinos, ad magára, közben meg van egy ropi fullcapes, lógógatyás suttyó mellette. Úgy általánosságban minden korosztályban a nők jobban néznek ki és igényesebbek
2019. febr. 5. 16:19
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Hú, mit fogsz te ezért itt kapni! :D

Ugyanezt látom. Pár hónapja egyik nap anyám hazajött, leült, majd elkezdte mondani, hogy nem érti, hogy durván túlsúlyos csajok is hogy tudnak annyi jó pasival lenni? Mert ezt látta az utcán. Édesanyám 51 éves! (Oké, mondjuk itt rá is ráhúzza valaki, hogy lúzer pasi.)

A legtöbb srác nem tud mit csinálni, ha barátnőt akar. Ilyen igényekkel találhatnak csak valakit. Másrészt a férfiak sokkal elfogadóbbak.

Az extra poén, hogy ezen az oldalon is rengetegszer ekézik azt a srácot, aki az átlagosnál nagyobb elvárásokat ír. Akinek meg bármi jó lenne és nincsenek különleges elvárásai, azzal meg az a baj, hogy miért olyan alacsonyak...

2019. febr. 5. 16:28
 3/17 anonim ***** válasza:
5%
#1 2008-ban elsz, vagy azota nem mozdultal ki otthonrol.
2019. febr. 5. 16:29
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
3.: naponta többszáz embert látok az egyetemen és a Belvárosban :)
2019. febr. 5. 16:32
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
A nőket nem tudom pontozni, de merrefele van ennyi jó pasi?
2019. febr. 5. 16:35
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

"naponta többszáz embert látok az egyetemen és a Belvárosban"

"csajok jórésze irtó szexi, csinos, ad magára, közben meg van egy ropi fullcapes, lógógatyás suttyó mellette"

Melyik egyetemre jársz? Oké, én csak vidékire jártam, de a kolis csajok többsége 1-2 év után elég lelakott lett és meghízott. Fullcapes, lógógatyás srácokat nem is láttam egyetemen, csak plázákban, tizenéves csajokkal.

2019. febr. 5. 16:37
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Most döntsétek már el mi miatt nyavalyogtok.

Eddig azért ment a sírás meg hiszti, mert "a férfiak csak az insta modellekre buknak az átlag lányokat észre se veszik".

2019. febr. 5. 17:11
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Mégis hol van azok a szexi pasik?

Én sportos testtel, homokóra alakkal, kerek fenékkel nem találok egyet sem.

(Privátot nem kérek)

2019. febr. 5. 17:40
 9/17 A kérdező kommentje:
8-as: Fitness teremben nem szoktál látni egyetlen sportos pasit sem? :)
2019. febr. 5. 18:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem járok fitnesz terembe.

Én otthon edzek.

2019. febr. 5. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!