Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak miért ilyen alacsonyak az elvárásaik a lányokkal szemben?
Az összes olyan lányismerősöm, akik soha nem sportolnak, és emiatt folyton görnyedten tartják a hátukat, van rajtuk legalább 10 kg felesleg, mind csupa jó pasikkal járnak.
Egy ismerősöm (szinten gyúrós, gazdag jó pasi) magyarázta múltkor nekem, hogy el kell fogadni, hogy a lányok bármilyen hülyeségem tudnak hisztizni órákig, mert “ez van”.
Ezeket miért fogadjátok el ennyire könnyen, kedves fiútársaim?
(Fordítva is tehetnék fel hasonló kérdést, mielőtt a lányok szexizmussal vádolnának! Csak most a fiúk szemszöge jobban érdekel, mivel én is az vagyok.)
#10: "Nem járok fitnesz terembe.
Én otthon edzek."
Ez nem baj, de, ha szeretnél találni, akkor neked is kell tenned érte.
"Ja, és sportos pasikat szoktam látni, de ez még nem jelenti azt hogy szexik is."
Nem tudom a "szexi" mit jelent, de valszeg te a másik végletbe tartozol, túlságosan magasak az elvárásaid. A középutat nehéz megtalálni.
Lehet sebtapasz effektus,és gyorsan kellett valaki akibe ürithetnek,mert egy elhízott nő összeteszi a két kezét ha beteszi neki egy sportos srác.
Esetleg önbizalma nuku,de ez ritka,általában pár menet után megszakad a kapcsolat vagy esetleg nem tudnak egy jobb kapcsolatot menedzselni pénzzel sem,egy dagadt csajhoz meg semmi se kell.
Én nem igazán értem, miért olyan lényeges a környezeted szokásait lesned, pláne ha baromira nem értedz egyet vele.
Inkább azzal foglalkkzz, hogy ha összejössz valakivel, felejtesse el ezeket a gondjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!