Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti járnátok ilyen nővel?
Nos, én leírtam pozitív - negatív tulajdonságaimat, érdekelne mit gondoltok:
Pozitív: Aranyszívű, állat- és természetbarát, ha olyan a melóm amit imádok, akkor rendkívül szorgalmas vagyok, legapróbb dolgoknak is örülök, hűséges vagyok, szép , házias, ha van célom, akkor kitartó , humoros, őszinte, intelligens
Negatív: Néha lusta, néha motiválatlan , ha elvesztem a munkámat, kissé nehezen szedem össze magam, és nem szívesen vállalnék olyat, ami idegileg kicsinálna, szorongó vagyok, félénk, kissé sértődékeny, minimális önbizalomhiányban szenvedek..
24N
Minden további nélkül, igen! Magamat ismerve nem csak járnék ilyen lánnyal, hanem akár élnék is vele.
De ez csak elmélet, mert nagy valószínűséggel a nagy korkülömbség a javamra, nem lenne elfogadható egy ennyi idős lánynak.
48+Ffi
Emberek, ti most nagyon félre lőttetek a kérdezővel együtt!
Elfelejtettétek a legfontosabbat!
Első szempont az hogy arc, hang, haj, stílus alapján bejön e a csaj! Ha bejön akkor jöhetnek ezek a tulajdonságok!
Ha nem jön be akkor nincs második pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!