Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti járnátok ilyen nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti járnátok ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Nos, én leírtam pozitív - negatív tulajdonságaimat, érdekelne mit gondoltok:

Pozitív: Aranyszívű, állat- és természetbarát, ha olyan a melóm amit imádok, akkor rendkívül szorgalmas vagyok, legapróbb dolgoknak is örülök, hűséges vagyok, szép , házias, ha van célom, akkor kitartó , humoros, őszinte, intelligens

Negatív: Néha lusta, néha motiválatlan , ha elvesztem a munkámat, kissé nehezen szedem össze magam, és nem szívesen vállalnék olyat, ami idegileg kicsinálna, szorongó vagyok, félénk, kissé sértődékeny, minimális önbizalomhiányban szenvedek..

24N

2019. júl. 27. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden negativat kicsinyito kepzovel irtal... gyakorolsz te onismeretet kicsilany? ;)
2019. júl. 27. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. júl. 27. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Minden további nélkül, igen! Magamat ismerve nem csak járnék ilyen lánnyal, hanem akár élnék is vele.

De ez csak elmélet, mert nagy valószínűséggel a nagy korkülömbség a javamra, nem lenne elfogadható egy ennyi idős lánynak.

48+Ffi

2019. júl. 28. 00:50
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Meg is szúrnám a hüvelyedet. 🙂
2019. júl. 28. 01:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Emberek, ti most nagyon félre lőttetek a kérdezővel együtt!

Elfelejtettétek a legfontosabbat!

Első szempont az hogy arc, hang, haj, stílus alapján bejön e a csaj! Ha bejön akkor jöhetnek ezek a tulajdonságok!

Ha nem jön be akkor nincs második pont!

2019. júl. 28. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!