Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek bejön az alábbi nő? Járnátok vele?
2017. márc. 17. 20:16
3/16 anonim válasza:
Őszinte leszek, de nem. Objektíven nézve persze csinos, szép stb. de nekem személy szerint nem jön be. Nem tetszhet mindenkinek mindenki...
4/16 anonim válasza:
Nem lenne csúnya alapból, de ezek a dolgok, amiket csinált a testével szándékosan... nem az én világom. Az az orrkarika meg egyenesen röhejes, mint valami szarvasmarha.
Járni max akkor járnék vele, ha kiderülne, hogy amúgy tök jól összeillünk, és egy rendes, becsületes, jóindulatú egyén. Akkor lehet el tudnám neki nézni ezeket.
7/16 anonim válasza:
Ha az a marhakarika nem lenne az orrában, akkor bejönne. Így nem.
8/16 anonim válasza:
És miért is kellene nekem eldöntenem, hogy akarok e járni valakivel, akiről csak videókat látok, ahol persze adott témát, adott/megtervezett céllal ad elő a nézettség érdekében és még csak nem is ismerem?
9/16 anonim válasza:
Ha nem lenne szanaszéjjel varrva/lőve, még járnék is vele. Szerintem szép csaj, nem kellett volna ezeket megcsinálnia.
Mondjuk nekem nem tetszenek a tetkók, piercingek, ezért van.
30/f
10/16 anonim válasza:
Tetoválások nélkül bejönne... de így nem gusztusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!