Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heni27! kérdése:
Elmegy sátrazni 3napra! Szétrobbanok a dühtől! Normális?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális hogy ennyire berágtam rá ezért?én minden energiamat, időmet amit csak tudok rá aldozok, nem is tudnék máshogy cselekedni. Erre ő lelep haverokkal és lehet hogy egy 1-2 a barátnőjét is viszi. Persze engem megsem kérdezett hogy akaroke menni. Ez annyira rosszul esik hogy a szakitáson gondolkodom. Mocskolódok kíméljenek.2019. júl. 4. 08:11
21/25 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele, teszel neki ezzel egy nagy szívességet. Egyáltalán nem lep meg, hogy téged meg se kérdezett, hogy akarsz-e menni, de úgyse fogsz önvizsgálatot tartani szóval nem is pazarolom az energiám arra, hogy egy ilyen hisztérikának tanácsot adjak.
22/25 anonim válasza:
Nem, nem normális hogy szétrobbansz a dühtől. Ahogy már előttem is írták, biztos, hogy nem véletlenül nem kérdezett meg téged. Én ebben a helyzetben inkább magamba néznék, hogy ha a többi srác viszi a barátnőjét, akkor engem miért nem akar vinni vajon a barátom?! Valószínű nem csajozni mennek...Az én vőlegényem is elment nyaralni egy hétre a barátaival, na bumm. Az egyetlen kitételem az volt, hogy mindennap jelentkezzen, én nem hivogatom, nem irogatok, de napi egyszer hívjon fel, hogy tudjam, minden oké. Arra az egy hétre én is szerveztem barátnős programokat. De abban igazad van, hogy szakításon gondolkozol, lehet jobb lenne neki.
23/25 Gabóca Kabóca válasza:
Rohadtul tesz rád.Nem akarja hogy menj nem akar veled lenni.Nem elég világos?Ha szeretne téged örülne hogy te is mész.Lehet már van is aki megy helyetted.Amúgy jobb is nem lógni a nyakán mert NEM SZERET.Hagyd a francba...Jobb kapcsolatokban van külön töltött idő is de biztos megkérdeznék ilyenkor:eljössz ugye te is ,drágám?Ilyen fostalicska kapcsolatokat...Jézusom.
24/25 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy ismer annyira,hogy tudja,tul kenyes vagy(esetleg) ilyen nomad elethez?Talan attol tart, hogy vegignyafognad a harom napot.(Bocs, ha nem ilyen vagy.)
25/25 anonim válasza:
Hasonló szitu miatt szakítottam exemmel. A különbség annyi, hogy én voltam az, aki elment 3 napra a barátaival, ő meg kiverte a hisztit (nagyon durván). Kiprovokálta magának a szakítást. Amint hazaértem, első dolgom volt tőle elhozni a cuccaimat. Ha szereted a párod, akkor ne emiatt veszítsd el. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!