Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha úgy elhívom sátrazni, hogy alig ismerem?
Már régebb óta ismerek egy srácot (közös ismerősök által),de csak az utóbbi pár találkozásunkkor beszélgettünk,akkor sem sokat. Viszont egész szimpatikus,és jókat tudunk együtt hülyülni,megtaláltuk a közös hangot. NEM szeretnék többet barátságnál,hisz van pasim,és úgy érzem,ő is csak haverként akar rám tekinteni.:) A lényeg,hogy egy sátrazást szervezek,és elhívtam pár barátot,köztük a közös ismerőseinket is. Gondoltam elhívom őt is,de nem tudom,hogy reagálna. Korai még ez?:D Nem fog hülyének nézni,hogy alig ismerjük még egymást? A sátrazáson kb 10en leszünk,tehát csak a legközelebbi ismerősöket hívom (rajta kívül).
18/L
Szerintem az nem gáz ha elhívod, az már számodra inkább hogy ez alapján ha elhívod sátrazni azt szűrheti le belőle hogy esetleg többet is akarhatsz tőle mint barátság.
23/F
Nekem az egészben az a furcsa, hogy van pasid, és ilyeneken agyalogsz!
Miért nem a pasiddal mész sátorozni? VAgy ő mit szól hozzá?
Mert őt nem nagyon említetted meg a kérdésedben...
Miért kellett volna sorhosszakat írnom a barátomról, ha ez a kérdés nem róla szól?
A haverokkal megyünk sátrazni, ott lesz a barátom is, de ez most nem kettőnkről szól. Voltunk,és leszünk is még kettesben a nyáron sátrazni,de szükségem van a barátokkal való hülyülésekre is,szerintem ebben nincs semmi.
Mostanában kicsit hanyagolnak a barátok,ezért gondoltam,hogy összedobom ezt az összejövetelt. És mivel ez a srác jó haverjelölt,úgy gondoltam,elhívom őt is. A kérdésem az volt,hogy ez hogy érintené őt.
A barátom az én dolgom,azt nekem kell tudnom,hogy ő mit gondol erről,és ezt nem tőletek fogom megkérdezni.:) Azt pedig nem fogom bizonygatni,hogy szeretem.
Annyira fel tudom kapni rajta a vizet,mikor valaki nem tudja elképzelni,hogy egy fiú meg egy lány anélkül beszélgessenek és hülyüljenek egymással,hogy bármi közük lenne egymáshoz (a barátságon kívül persze).
"tehát csak a legközelebbi ismerősöket hívom (rajta kívül)."
Ne kapd fel a vizet, de szerintem lehet, hogy ezzel lenne baj.mert ugyebar egy osszeszokott tarsasagba neha baromi nehez beilleszkedni. Ez persze attol fugg, hogy milyen tipusu szemelyek a tobbiek, vagyis hogy mennyire elfogadoak.
U.I.: amugy en sem hiszek a fiu-lany baratsagban, de ez mar egy masik tema. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!