Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az a jel, amelyre már azt mondjátok, hogy "jó biztos tetszem a lánynak, hát leszólítom/ elhívom randira"?
Figyelt kérdés
Köszönöm a választ.2012. máj. 9. 21:30
3/6 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy megkérdezed! A lányok csak sírnak, miért nem szólítják le őket, pedig egyszerű a válasz: nem adnak semmi jelet. A kérdésre a válasz pedig, nézd folyamat, amíg észre nem veszi, szemezzetek, aztán mosolyogj, és közben végig őt nézd. innen már általában mindenki vágja.
4/6 anonim válasza:
Utolsó: vagy az még jó, amikor a hátam mögött el vagyok mondva mindenféle töketlennek, mert nem kezdeményezek valaki olyannál, aki már szórja a jeleit felém egy ideje... Amit pedig én már a legelején levágtam, csak szegény bűnronda.
Szóval a kérdezőnek: szerintem az egyértelmű jeleket mindenki levágja. Ilyenek: mosoly, farkasszem, vagy "véletlen" érintések. Ha valaki ezek után nem hív el, annak vagy nem tetszel, vagy tényleg nagyon töketlen és úgy sem járnál vele túl jól, mert az egész kapcsolatban neked kéne mindig kezdeményezned mindenben.
5/6 anonim válasza:
Szólítsd le és ha nemet mondd valószínűleg nem tetszesz neki. :D
6/6 anonim válasza:
Ha azt mondod előttem két méterre a barátnődnek, hogy de helyes ez a srác, úgy megismerkednék vele. De közben látszódjon is, hogy rólam van szó és nem egy másik bikáról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!