Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, hogy elhív sátrazni, de nem hívott. Elfelejtette volna?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem, vége a giminek. Volt egy osztálytársam, akivel az utóbbi pár hónapban nagyon jó lett a kapcsolatunk, de csak mint haverok, nagyon elvoltunk, néha volt félreérthető beszólása is, szóval van esély rá, hogy többet akar. Ez jó, mert én is többet akarok barátságnál. Pár napja elhívott sátrazni engem, és egy másik lány osztálytársamat (bnőmet). Azt mondta, hogy facebookon behív egy csoportba, ahol megbeszéljük a dolgokat, mert hogy már csinált egy csoportot régebben, és ott beszéljük meg, h mikor. Viszont azóta nem jelentkezett, és nem hívott be semmilyen csoportba.:( Akkor meggondolta magát? Vagy talán elfelejtette? Kicsi pia már volt benne amúgy, mikor meghívott.
18/L
2012. jún. 23. 16:04
1/3 anonim válasza:
Akkor csak mondta ha piás volt.. Szemét dolog ez.. :/
2/3 anonim válasza:
Normális pasas kettesben menne veled sátrazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!